Αλλαγή δεξαμενής LPG με δώρα και παροχές

Σε πολλά αυτοκίνητα που έχει τοποθετηθεί κιτ υγραεριοκίνησης, έφτασε η ώρα για την αλλαγή της δεξαμενής του LPG, η οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία αντικαθίσταται με τη συμπλήρωση 10 ετών από την κατασκευή της και όχι από την ημερομηνία που τοποθετήθηκε. Να σημειωθεί ακόμα ότι εφόσον γίνει η αλλαγή, πρέπει μετά να δηλωθεί σε ΚΤΕΟ επιλογής του ιδιοκτήτη (ιδιωτικό ή δημόσιο) μέσα σε διάστημα τριάντα ημερολογιακών ημερών.

Αρκετοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με LPG, μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να γίνει αυτή εργασία «τρομάζουν» από τα κόστη και την όλη διαδικασία. Όμως δεν θα πρέπει να ανησυχούν, μιας και στην EuropeGAS όλα γίνονται άμεσα, με ασφάλεια και χαμηλό κόστος. Η EuropeGAS αλλάζει την ίδια μέρα την παλιά δεξαμενή LPG του οχήματός σας με μια ολοκαίνουργια ευρωπαϊκή υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, συνοδευόμενη με 10ετή εγγύηση.

Το κόστος της τοποθέτησης της καινούργιας δεξαμενής υγραερίου, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν ελέγχου συστήματος υγραεριοκίνησηςδωρεάν καλύμματος ρεζέρβας και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, ξεκινά από 120 ευρώ (συν ΦΠΑ). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής του ποσού με άτοκες δόσεις, μέσω κάρτας. Πρόσθετα η EuropeGAS για μια νέα εγκατάσταση κιτ LPG παρέχει 5 χρόνια εγγύησης του συστήματος, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας, άτοκες δόσεις, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ και αλλαγή άδειας του οχήματος. Για όσους πάλι κάτοχους αυτοκινήτων LPG δεν είναι ικανοποιημένοι από το σύστημα υγραεριοκίνησης του οχήματός τους (π.χ. από αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου), η EuropeGAS προσφέρει αντικατάσταση ολόκληρου του παλαιού συστήματος ή και επιμέρους εξαρτημάτων μαζί με δωρεάν έλεγχο, αυθημερόν service και ευέλικτη αποπληρωμή.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store