Αλλαγή δεξαμενής LPG με εγγύηση και δώρα

Το υγραέριο στο αυτοκίνητο προσφέρει τεράστια οικονομία στο κόστος των μετακινήσεων, πόσο δε μάλλον τους τελευταίους μήνες όπου οι τιμή της βενζίνης βρίσκεται σταθερά κοντά στα 1,7-1,8 ευρώ το λίτρο (LPG περίπου στο 1 ευρώ/λτ.). Ωστόσο, όπως κάθε τι πάνω στο αυτοκίνητο, έτσι και το σύστημα υγραεριοκίνησης χρειάζεται την απαιτούμενη συντήρηση για να λειτουργούν όλα σωστά.

Ένα από τα βασικά μέρη του κιτ LPG που πρέπει να αντικαθίσταται δέκα χρόνια μετά την ημερομηνία παραγωγής, είναι η δεξαμενή του LPG. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για εγκατάσταση που έχει γίνει απευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής του αυτοκινήτου, ή μετά την αγορά. Πολύ προσοχή πρέπει να δώσει και όποιος αγοράζει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με LPG, όπου ο έλεγχος του συστήματος της υγραεριοκίνησης θα πρέπει να γίνει ταυτοχρόνως με τον έλεγχο των άλλων συστημάτων – εξαρτημάτων του οχήματος.

Νέα δεξαμενή LPG με 10 χρόνια εγγύηση

Για την αλλαγή της δεξαμενής του κιτ LPG, νέες εγκαταστάσεις, ελέγχους και οτιδήποτε έχει σχέση με την υγραεριοκίνηση, η EuropeGAS με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία αποτελεί εγγύηση και μετά την τοποθέτηση. Η EuropeGAS διαθέτει κάθε τύπου δεξαμενές, αλλά και συστήματα LPG, ενώ κατόπιν ραντεβού η τοποθέτηση γίνεται την ίδια μέρα, μαζί με έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης. Επιπλέον παρέχεται 10ετής εγγύηση της δεξαμενής και δίνονται δώρα το κάλυμμα της δεξαμενής και η διεκπεραίωση ΚΤΕΟ. Σχετικά με τις τιμές, μια νέα δεξαμενή LPG στοιχίζει από 150 ευρώ (συν ΦΠΑ), ενώ η αποπληρωμή μπορεί να γίνει με άτοκες δόσεις.

Για εγκατάσταση νέου κιτ LPG, η EuropeGAS παρέχει 5ετή εγγύηση του συστήματος, μαζί με δώρο την αλλαγή άδειας του οχήματος, τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ και το κάλυμμα ρεζέρβας. Και σε αυτή την περίπτωση, η εξόφληση μπορεί να γίνει με άτοκες δόσεις.

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store