Αλλαγή δεξαμενής LPG οικονομικά και εγγυημένα

Όλοι γνωρίζουν ότι η χρήση υγραερίου στο αυτοκίνητο προσφέρει μεγάλη οικονομία στις μετακινήσεις, συν περισσότερη αυτονομία από τη στιγμή που υπάρχει και το ρεζερβουάρ της βενζίνης. Για να λειτουργούν όλα σωστά και με ασφάλεια πρέπει να γίνεται η προγραμματισμένη συντήρηση, όπως είναι και η αλλαγή της δεξαμενής LPG στα 10 χρόνια.

Η EuropeGAS έχει τη λύση και σε αυτή την περίπτωση, αντικαθιστώντας την παλιά δεξαμενή του υγραερίου με μια εντελώς νέα ευρωπαϊκή, αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, υψηλής ποιότητας και με 10ετή εγγύηση. Η εγκατάσταση της καινούργιας δεξαμενής γίνεται αυθημερόν, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης. Μαζί με δώρο το κάλυμμα και τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, οι τιμές ξεκινούν από 120 ευρώ (συν ΦΠΑ) και με δυνατότητα αποπληρωμής μέσω άτοκων δόσεων.

Για όσους πάλι χρειάζονται νέα τοποθέτηση συστήματος LPG, η EuropeGAS με την εμπειρία και τη μακρόχρονη τεχνογνωσία δίνει 5 χρόνια εγγύηση συστήματος, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, αλλαγή άδειας του οχήματος και άτοκες δόσεις. Επιπλέον παρέχει τεχνική υποστήριξη σε μηχανικά μέρη του οχήματος και δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης.

Ακόμα και για εκείνους που έχουν αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με κιτ LPG και δεν είναι ικανοποιημένοι με το σύστημα υγραεριοκίνησης ή από την τεχνική υποστήριξη, η EuropeGAS προσφέρει τα εξής: Αντικατάσταση ολόκληρου και επιμέρους εξαρτημάτων παλαιών συστημάτων υγραεριοκίνησης, αυθημερόν service, δωρεάν έλεγχο παλαιού συστήματος και ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store