Προσφορά για αντικατάσταση δεξαμενής LPG

H υγραεριοκίνηση είναι αρκετά διαδεδομένη στην Ελλάδα και πλέον κυκλοφορούν στους δρόμους χιλιάδες αυτοκίνητα με κιτ LPG άνω των 10 ετών. Όσοι λοιπόν έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο με σύστημα υγραεριοκίνησης LPG και έχουν περάσει 10 χρόνια ή και περισσότερα από την εγκατάσταση, τότε απαιτείται αντικατάσταση της παλιάς δεξαμενής.

Τη λύση δίνει με οικονομία και ασφάλεια η EuropeGAS, η οποία αντικαθιστά αυθημερόν την παλιά δεξαμενή LPG με μια εντελώς νέα ευρωπαϊκή, υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, συνοδευόμενη με τη δεκαετή εγγύηση της EuropeGAS. Οι τιμές για τοποθέτηση της νέας δεξαμενής, μαζί με δωρεάν έλεγχο όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, ξεκινούν από 120 ευρώ (συν ΦΠΑ), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, η EuropeGAS δίνει πρόσθετες παροχές για μια νέα εγκατάσταση κιτ LPG. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα 5 χρόνια εγγύησης του συστήματος, το δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας, τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ και αλλαγή άδειας του οχήματος και τις άτοκες δόσεις. Πρόσθετα παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε τουλάχιστον 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης και τεχνική υποστήριξη σε μηχανικά μέρη του οχήματος.

Όσοι πάλι δεν είναι ευχαριστημένοι με το σύστημα LPG που έχει εγκατασταθεί στο αυτοκίνητό τους (αν π.χ. έχουν αγοράσει μεταχειρισμένο με LPG), η EuropeGAS παρέχει αντικατάσταση ολόκληρου και επιμέρους εξαρτημάτων παλαιών συστημάτων υγραεριοκίνησης, δωρεάν έλεγχο παλαιού συστήματος, αυθημερόν service και ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store