Η ΕΚΚΑ Service φροντίζει τη Mercedes σας με έκπτωση 38%

Για να απολαμβάνετε το αυτοκίνητό σας σε βάθος χρόνου, θα πρέπει να το φροντίζετε όπως του αξίζει. Αυτό σημαίνει ότι τα service θα πρέπει να γίνονται στα διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και να πραγματοποιούνται σωστά οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης.

Άλλωστε αν προσέχουμε το αγαπημένο μας αυτοκίνητο όπως ακριβώς του αξίζει, σίγουρα γλιτώνουμε σημαντικό κόστος από αναπάντεχες βλάβες λόγω ελλιπούς συντήρησης. Κάτι που η τεχνογνωσία της ΕΚΚΑ Service, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz, με τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς σας το προσφέρει! Συνδυαστικά μάλιστα με το πρόγραμμα της Mercedes, με την ονομασία Service Select προσφέρει έκπτωση 38%, και το όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο. Το πρόγραμμα αυτό αφορά συντήρηση και επισκευές για αυτοκίνητα της Mercedes άνω των 6 ετών, με τις υπηρεσίες να περιλαμβάνουν:

  • Service A & B (θα τα εξηγήσουμε αναλυτικά παρακάτω)
  • Επισκευές φρένων
  • Αντικατάσταση μπαταρίας μίζας
  • Αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων

Το πρόγραμμα Service Select προσφέρεται στους εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, απολαμβάνοντας παράλληλα κι όλες τις ανέσεις που προσφέρει το service σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz, όπως είναι η ΕΚΚΑ Service. Ενδεικτικά αναφέρουμε την οδική βοήθεια, το αυτοκίνητο αντικατάστασης, τις υπηρεσίες καθαρισμού του αυτοκινήτου, καφέ και WiFi στον χώρο αναμονής.

Αναλυτικότερα οι εργασίες που επιτελούνται:

Service A

Με το πρόγραμμα Service Select ακόμα κι η μικρή συντήρηση είναι ένα πλήρες service. Κι αυτό γιατί ελέγχεται η στάθμη όλων των λειτουργικών υγρών (γίνεται κι απαραίτητη αποστράγγιση) ενώ παράλληλα ελέγχονται κι όλα τα αναλώσιμα, σε ευνοϊκή τιμή και στους προβλεπόμενους χρόνους, περιλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά, λειτουργικά υγρά, με μέγιστη χρέωση εργατοώρας στα 45 ευρώ.

Service B

Κι αν πρέπει να υλοποιήσετε το μεγάλο service κανένα άγχος, μιας και σας παρέχετε σε προνομιακή τιμή, μέσω του Mercedes-Benz Service Select. Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται στo πλαίσιo του Service A, το Service B περιλαμβάνει επιπλέον τον έλεγχο των αεραγωγών, την αντικατάσταση του φίλτρου σκόνης και του σύνθετου φίλτρου, τον έλεγχο των φερμουίτ και των δίσκων φρένων.

Επισκευές φρένων

Ακόμα μια εργασία που επιτελείται στο πλαίσιο του Service Select είναι η συντήρηση του συστήματος πέδησης, που περιλαμβάνει αντικατάσταση των φερμουίτ ή των δίσκων φρένων, είτε ξεχωριστά είτε μαζί, με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Αντικατάσταση μπαταρίας & υαλοκαθαριστήρων

Αντικατάσταση ή ανανέωση της μπαταρίας και απόρριψη όλων των παλιών εξαρτημάτων με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, ενώ αντικαθίστανται και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Να σημειώσουμε πως όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται το πλαίσιο του προγράμματος Service Select διακρίνονται για την ποιότητα τους, όντας πλήρως εναρμονισμένα με τα υψηλά standards της μάρκας!

Η πλήρης ευκολία στο κλείσιμο του ραντεβού σας!

Ακόμα μια καινοτομία της Mercedes είναι η online κράτηση ραντεβού, για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Μέσω του προγράμματος Mercedes me Online κράτηση ραντεβού, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε το ραντεβού σας τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα (Service – Φανοποιείο)
  • ΕΚΚΑ line: 210 9248880
  • Site: www.ekkaservice.gr
  • Facebook: EKKA Service

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store