Νέες εγκαταστάσεις service Nissan Χαλκιάς

251

Η Nissan Χαλκιάς, η οποία είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan από το 1981, άνοιξε ένα νέο, υπερσύγχρονο συνεργείο – φανοποιείο Nissan (καθώς και Renault – Dacia) στην οδό Πειραιώς 22, στο Μοσχάτο, στο ρεύμα ανόδου προς Αθήνα.

Το όνομα «Χαλκιάς» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Nissan, όχι μόνο στις πωλήσεις και στο service των αυτοκινήτων της ιαπωνικής μάρκας, αλλά και με τη μακροχρόνια εμπλοκή της οικογένειας στους αγώνες ράλι.

Η πρόσβαση στις νέες εγκαταστάσεις γίνεται πολύ εύκολα, ενώ ο πελάτης απολαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες service, ανταλλακτικών και φανοποιείας για το αυτοκίνητό του. Η Nissan Χαλκιάς, σας περιμένει στις νέες εγκαταστάσεις, με μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές για το service του δικού σας Nissan. Παράλληλα, το πολυάριθμο και έμπειρο προσωπικό κάνει τα μέγιστα δυνατά για την ταχύτερη, ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Όσο για εκείνους που θέλουν να δουν από κοντά και να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Nissan, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τη νέα έκθεση της Nissan Χαλκιάς, στη Λ. Συγγρού 242, Καλλιθέα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Οδός Πειραιώς 22, Μοσχάτο

Τηλέφωνα: 2109419662 , 2109408150 – 1

E-mail: [email protected]

Site: www.halkiasgroup.gr

Χάρτης: