Νέο Jeep Compass σε 50 άτοκες δόσεις

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Jeep στη χώρα μας, η Lancia-Jeep Hellas παρουσίασε το νέο Compass στο Grand Resort Lagonissi, όπου παρευρέθηκαν δεκάδες δημοσιογράφοι και επίσημοι εμπορικοί συνεργάτες.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Jeep Compass: Τιμές, εξοπλισμοί και κινητήρες

Αντί των συνηθισμένων ομιλιών, στη σκηνή εμφανίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος, ανέλαβε να ανακρίνει τους επιτελείς της εταιρίας για κάθε φανερό και κρυφό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, και τελικά, έβγαλε «λαυράκι» αφού αποκάλυψε ότι το νέο Jeep Compass, θα προσφέρεται και με το πρωτοποριακό και μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις.

Το νέο Jeep Compass, το Compact Premium SUV που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την αγορά των SUV, εξοπλίζεται με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.400 έως 2.000 κ.εκ., χειροκίνητα και 9τάχυτα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, εξελιγμένα συστήματα κίνησης σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς και έχει ήδη αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας 5 Αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP. Βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas με τις τιμές του να ξεκινούν από 25.900 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Jeep Renegade 1.6 Mjtd 120hp Auto 4×2

Get it on Google Play Download on the App Store