Όλα τα Honda με 5 χρόνια δωρεάν service, οδική βοήθεια, εγγύηση

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda, Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ προσφέρει όλα τα καινούργια μοντέλα της με 5 χρόνια Δωρεάν service, οδική βοήθεια και εγγύηση, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τις after sales παροχές στους πελάτες της ιαπωνικής μάρκας και την υψηλή αξιοπιστία που προσφέρει η Honda.

Δείτε ακόμα: Οδηγήστε τα αυτοκίνητα της Honda σε όλη την Ελλάδα

Τα δύο επιπλέον χρόνια επέκτασης της εγγύησης και μέχρι του μέγιστου ορίου των 150.000 χλμ. (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο) καλύπτουν τα μηχανικά μέρη, τα ηλεκτρικά μέρη και τα ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου.

Επίσης, στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργείων, παράλληλα με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης, η Honda στην Ελλάδα προσφέρει 5 χρόνια δωρεάν service σε ανταλλακτικά και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα Honda. 

Συνολικά, τα 2 χρόνια επέκτασης εγγύησης συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση της ασφάλειας των αυτοκινήτων και της μεταπωλητικής τους αξίας σε υψηλά επίπεδα.

Πρόσθετα, όλα τα καινούργια αυτοκίνητα της Honda καλύπτονται από εγγύηση συστήματος εξάτμισης για 5 χρόνια ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, με 3ετή εγγύηση χρώματος, με 12 χρόνια εγγύηση διάβρωσης και με 10ετή εγγύηση διάβρωσης εξαρτημάτων.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το ισχυρότερο 1.000άρι turbo μικρομεσαίο;

Get it on Google Play Download on the App Store