Έκπτωση σε όλα τα Fiat με φυσικό αέριο

86

Στην έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2017 ανακοινώθηκε μια ειδική προωθητική ενέργεια από τη ΔΕΠΑ με την ονομασία «Green Bonus Fisikon», η οποία προσφέρει στους αγοραστές ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος Fiat με φυσικό αέριο. Η προσφορά αυτή ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα μοντέλα που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, & Fiorino).

Δείτε ακόμη: Όλα τα νέα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο CNG

Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσω του ειδικού αυτού bonus αλλά και των προωθητικών ενεργειών της Fiat, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μοντέλα CNG όπως το Fiat Panda (best seller της κατηγορίας), σε τιμή  αντίστοιχη της βενζινοκίνητης έκδοσης Panda 0.9 Twinair.

Παράλληλα, με αφορμή τη συμμετοχή στην έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2017, η Fiat υλοποιεί ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα, το «Fiat Big Deal», προσφέροντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο Fiat της επιθυμίας τους σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service και 3% προνομιακό επιτόκιο μέσω FCA Bank (από 35% ελάχιστη προκαταβολή, έως 48 μήνες). Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα μοντέλα της Fiat (πλην 124 Spider), επιπλέον των εκπτώσεων που αποδίδονται. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ισχύει για κάθε νέα παραγγελία με ταξινόμηση έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Δείτε ακόμη: «Κάψαμε» 2,9 ευρώ/100 χλμ. με φυσικό αέριο κίνησης!