Hyundai με 5ετή εγγύηση και δωρεάν παροχές

Πολλές παροχές προσφέρει η Hyundai με την αγορά των καινούργιων μοντέλων της, δίνοντας έτσι επιπρόσθετη αξία στα προϊόντα της. Πιο αναλυτικά, ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και καλύπτει το αυτοκίνητο «από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα», όπως είναι στα συστήματα μετάδοσης κίνησης, διεύθυνσης, ανάρτησης, πέδησης, ηλεκτρικά, κ.λπ. Να σημειωθεί ότι οι μπαταρίες έχουν 2 έτη, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα 3 έτη χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai i30 από 14.990 ευρώ με φουλ εξοπλισμό

Πρόσθετα, η Hyundai καλύπτει τα μοντέλα της με 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, απλά με ένα τηλεφώνημα στο 210 650 4051.

Μαζί με τα 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, η Hyundai προσφέρει και 5ετή δωρεάν ετήσιο τεχνικό οπτικό έλεγχο καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα διεύθυνσης, τις αναρτήσεις και τα φρένα.

Επιπλέον κάθε νέο Hyundai καλύπτεται επίσης με 12ετή εγγύηση κατά της οξείδωσης, χωρίς περιορισμό χιλιόμετρων και 5ετή εγγύηση χρώματος, ενώ ισχύει και έως 3 χρόνια εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά Hyundai.

Δείτε ακόμη: Πότε έρχονται τα νέα Hyundai i30Ν και i30 Fastback

Get it on Google Play Download on the App Store