Εκπτώσεις σε ανταλλακτικά Peugeot και ελαστικά

Η Peugeot συνεχίζει τις παροχές στους πελάτες της με μία ακόμα νέα after sales προσφορά, η οποία αφορά ανταλλακτικά και ελαστικά. Πιο αναλυτικά και αυτό τον χειμώνα η Peugeot προσφέρει σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών απαραίτητων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Δείτε ακόμη: Φθηνά ντίζελ χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Κλείστε σήμερα κιόλας το service του Peugeot σας, μέσω της υπηρεσίας online booking, στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot έως τις 28/02/2018 και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις στις παρακάτω κατηγορίες ανταλλακτικών:

25%* έκπτωση στους υαλοκαθαριστήρες, μπαταρία, τακάκια – δίσκους φρένων, αμορτισέρ, σετ χρονισμού, αντιψυκτικό υγρό και στα λιπαντικά TOTAL.

20%* έκπτωση στα ελαστικά Michelin.

Παράλληλα, η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε ένα ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου τους.

Δείτε ακόμη: Μικρά 1.000άρια turbo σε χαμηλές τιμές

(*) Οι  παραπάνω εκπτώσεις απευθύνονται σε ιδιώτες, δεν ισχύουν για την οικονομική σειρά ανταλλακτικών, δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικά προγράμματα και ισχύουν στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Get it on Google Play Download on the App Store