7 χρόνια δωρεάν service χωρίς όριο χιλιομέτρων!

Κάθε αυτοκίνητο για να λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να ακολουθεί την προγραμματισμένη συντήρηση, όπως την ορίζει ο κατασκευαστής και όχι όπως «βολεύει» τον οδηγό του. Ανεξαρτήτως πότε πραγματοποιείται, είτε βάσει χιλιομέτρων ή χρονικού διαστήματος, υπάρχει ένα μικρό ή μεγάλο κόστος.

Όλα αυτά τα καλύπτει πλήρως η Kosmocar-Audi, η οποία για κάθε νέα παραγγελία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της και ειδικότερα στα μοντέλα Q4 e-tron, Q4 e-tron Sportback, e-tron GT quattro και RS e-tron GT, παρέχει επτά χρόνια service, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τους κατόχους τους.

Οι ιδιοκτήτες των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων Audi μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της Kosmocar. Να σημειωθεί ότι τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Audi που αφορούν τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του αυτοκινήτου, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο. Oποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Audi.

Επίσης, η παροχή των 7 ετών δωρεάν προγραμματισμένης συντήρησης δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πρόσθετα, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία. Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά σε νέες παραγγελίες και αφορά σε όλους τους πελάτες, πλην των επαγγελματικών οχήματα ΤΑΞΙ.

Περισσότερο αγοραστικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα Q4 e-tron και Q4 e-tron Sportback. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται το Q4 e-tron 40, το οποίο κοστίζει από 58.900 ευρώ. Κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 204 ίππων και 310 Nm ροπής, που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 82,2 kWh. Το μεσαίο ηλεκτρικό SUV της Audi επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,5 δλ. και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 160 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 16,6-19,3 kWh/100 χλμ. και η αυτονομία κυμαίνεται μεταξύ 454-528 χιλιόμετρα. Σχετικά με τους χρόνους φόρτισης, με τον on-board φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος που υποστηρίζει τα 11 kW, απαιτούνται 8 ώρες και 15 λεπτά για το 100% της χωρητικότητας. Σε ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος έως 125 kW, από το 10% στο 80% αρκούν 38 λεπτά.

Get it on Google Play Download on the App Store