Εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων μόνο η Hyundai

Τα αυτοκίνητα της Hyundai φημίζονται και για την αξιοπιστία τους, γεγονός που υποστηρίζει έμπρακτα και η μάρκα μέσω της 5ετούς εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων. Έτσι ο κάτοχος ενός Hyundai μπορεί να νιώθει επιπλέον σιγουριά, γιατί στην σπάνια περίπτωση κατασκευαστικού προβλήματος θα καλυφθεί από τον κατασκευαστή.

Κάθε νέο Hyundai συνοδεύεται με την κορυφαία στην αγορά πανευρωπαϊκή εργοστασιακή εγγύηση ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, προσφέροντας:

  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων
  • 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
  • 5 χρόνια δωρεάν ετήσιους τεχνικούς ελέγχους καλής λειτουργίας
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση βαφής
  • 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα για την καλή λειτουργία της μπαταρίας υψηλής τάσης (για ηλεκτρικά, υβριδικά ή plug-in hybrid οχήματα).
  • 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση αμαξώματος, χωρίς όριο χιλιομέτρων
Χωρίς όριο χιλιομέτρων

Η 5ετής εγγύηση της Hyundai είναι πλήρως μεταβιβάσιμη, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου συνεχίζει να ισχύει στον επόμενο ιδιοκτήτη. Πρόκειται για την κορυφαία εγγύηση στην αγορά, αφού συνδυάζει τα άπειρα χιλιόμετρα (που παρέχονται συνήθως με 1-2 χρόνια εγγύηση) με τα πολλά έτη (που άλλοι παρέχουν με περιορισμένα χιλιόμετρα). Και είναι εργοστασιακή εγγύηση, μη εξαρτώμενη από ασφαλιστικά προγράμματα. Ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται μόνο τη συντήρηση και την αντικατάσταση των εξαρτημάτων που υφίστανται φυσιολογική φθορά.

Ετήσιοι τεχνικοί οπτικοί έλεγχοι

Ο κάτοχος ενός Hyundai απολαμβάνει και 5 χρόνια φροντίδα με δωρεάν ετήσιους τεχνικούς οπτικούς ελέγχους καλής λειτουργίας, από εξειδικευμένο προσωπικό του Επίσημου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai.

5 έτη οδικής βοήθειας

Πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν στο δρόμο, όπως ένα ελαστικό να σκάσει, τα καύσιμα να τελειώσουν, η μπαταρία να αποφορτιστεί κ.λπ. Κάποιες φορές θα συμβεί κι ένα ατύχημα ή μια βλάβη. Για τέτοιες δύσκολες στιγμές, ο οδηγός και το Hyundai του υποστηρίζονται για 5 χρόνια, χωρίς όριο χιλιομέτρων, από ένα πρόγραμμα δωρεάν Οδικής Βοήθειας με κορυφαίες καλύψεις.

5 έτη εγγύηση βαφής

Όποιο χρώμα και αν επιλέξει ο αγοραστής ενός νέου Hyundai, η στιλπνότητα και ποιότητα του χρώματος ενσωματώνεται στην πενταετή ολική εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, ακόμη και στις διχρωμίες οροφής, όταν άλλοι κατασκευαστές παρέχουν 2-3 χρόνια.

12ετής εγγύηση για σκουριά

Επιπρόσθετα από την εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, τα μεταλλικά πλαίσια και επιφάνειες του αμαξώματος θωρακίζονται από εγγύηση 12 ετών, έναντι διάτρησης από διάβρωση.

Get it on Google Play Download on the App Store