Με ένα Jeep δεν κολλάς ούτε στα απρόοπτα

Με τη νέα υπηρεσία Jeep mobility by Mopar όλοι οι κάτοχοι μοντέλων της μάρκας μπορούν να απολαμβάνουν μία σειρά μοναδικών προνομίων που εξασφαλίζουν ότι με ένα Jeep δεν θα χρειαστείς να σταματήσεις πουθενά.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Jeep Compass 1.4 MultiAir 2 170HP ATX 4×4

Με τα μοντέλα της Jeep να αποτελούν σημείο αναφοράς και τις υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες τους, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Jeep, δημιούργησε την πρωτοποριακή υπηρεσία Jeep mobility by Mopar, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή προστασία ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να προκύψουν σε ένα ταξίδι. Η υπηρεσία καλύπτει όλη την Ευρώπη, ενώ βασίζεται σε 6 βασικούς πυλώνες:

Επιτόπου Επισκευή: Αν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί στέλνεται τεχνικός για να επισκευάσει τη βλάβη επιτόπου και το αυτοκίνητο να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ρυμούλκηση: Σε περίπτωση που δεν μπορεί η επισκευή να πραγματοποιηθεί επιτόπου η υπηρεσία υποστήριξης μεταφέρει το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο σημείο Jeep.

Δείτε ακόμη: Νέα Jeep Renegade & Compass Night Eagle

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης: Αν ο χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις 4 ώρες τότε στον πελάτη χορηγείται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.

Συνέχιση Ταξιδιού ή Επιστροφή στο Σπίτι: Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χλμ. από τον τόπο κατοικίας του πελάτη και δεν μπορεί να επισκευαστεί την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα Jeep mobility by Mopar οργανώνει την επιστροφή του οδηγού και των επιβατών στο τόπο κατοικίας τους ή τη συνέχιση του ταξιδιού τους με άλλο μέσο.

Παραμονή σε Ξενοδοχείο: Η υπηρεσία υποστήριξης καλύπτει την παραμονή σε ξενοδοχείο αν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε σημείο με απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας του πελάτη.

Δείτε ακόμη: Jeep Compass diesel 4×4 με φορολογικό πλεονέκτημα

24ωρη Γραμμή Οδικής Βοήθειας: Η υπηρεσία Jeep mobility by Mopar διαθέτει Γραμμή Οδικής Βοήθειας (210 99 88 183) που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Get it on Google Play Download on the App Store