Μη στάξει και μη βρέξει έχει η Kia τους πελάτες της

Η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ως προς την τελική επιλογή, αφού θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά πολλοί επιμέρους παράγοντες. Όμως ο κάθε πελάτης θα πρέπει να δίνει και ιδιαίτερη σημασία στο after sales service, όπως είναι στις υπηρεσίες και στις εγγυήσεις. Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων οδηγών και θέλουν να το απολαμβάνουν, όπως την πρώτη μέρα. Άλλωστε κάθε όχημα υφίσταται απίστευτες καταπονήσεις καθημερινά, για αυτό με την σωστή συντήρησή του διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αξία κατά τη μεταπώλησή του.

Η Kia τα γνωρίζει όλα αυτά, όπως και το Kia που οδηγείτε ή θέλετε να αποκτήσετε, όσο κανείς άλλος. Αποστολή της δημοφιλούς μάρκας είναι να διατηρεί το αυτοκίνητό σας στην καλύτερη κατάσταση και απόδοση που είχε όταν αγοράστηκε, για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, η Kia είναι πολύ σίγουρη για την αξιοπιστία των μοντέλων της, για αυτό και τα συνοδεύει με εγγύηση 7 ετών και μάλιστα μεταβιβάσιμη.

Ας δούμε παρακάτω, ορισμένους από τους βασικότερους λόγους που το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia αποτελεί την απόλυτη σιγουριά:

  • Είναι εκεί για να κάνετε όλους τους προγραμματισμένους ελέγχους και τις συντηρήσεις που προβλέπει το εργοστάσιο, για να διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και να προλαβαίνει βλάβες και φθορές.
  • Αντιμετωπίζουν γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε έκτακτη φθορά, βλάβη ή ζημιά που μπορεί να προκύψει, μηχανική, ηλεκτρολογική ή φανοποιείας.
  • Χρησιμοποιούν εξειδικευμένο εξοπλισμό διαγνώσεων και τα ειδικά εργαλεία που ορίζει η Kia για το αυτοκίνητό σας.
  • Εκπαιδεύουν συνεχώς και πιστοποιούν το τεχνικό προσωπικό τους στις ιδιαίτερες τεχνολογίες και τις ανάγκες των αυτοκινήτων Kia.
  • Χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά Kia, όμοια με τα εξαρτήματα που είχε το αυτοκίνητό σας όταν κατασκευάστηκε.

  • Ακολουθούν αυστηρά τις προδιαγραφές του εργοστασίου για τα λιπαντικά και τα άλλα υγρά του αυτοκινήτου.
  • Διασφαλίζουν με τη σφραγίδα τους στο βιβλίο συντηρήσεων την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση του Kia σας.
  • Παρέχουν δύο χρόνια εγγύηση σε κάθε ανταλλακτικό και επισκευή.
  • Διαθέτουν άνετες και ποιοτικές εγκαταστάσεις, με ευγένεια, φιλικότητα και κατανόηση για τις ανάγκες σας, με σεβασμό στο χρόνο και τα χρήματά σας, με διαφάνεια και τιμιότητα σε κάθε επικοινωνία και συναλλαγή μαζί σας.
  • Επιδιώκουν ενεργά την αξιολόγησή σας, καθώς προσπαθούν κάθε μέρα να ξεπερνάνε τις προσδοκίες σας και να γίνονται ακόμα καλύτεροι για τους πελάτες τους.

Get it on Google Play Download on the App Store