Ποια μάρκα είναι πιο σίγουρη για τα αυτοκίνητά της;

Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο συνοδεύεται από εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη, τη βαφή, τη σκουριά κ.λπ. Κάποιες μάρκες περιορίζονται στα δύο χρόνια, άλλες δίνουν περισσότερα έτη, ενώ η Hyundai παρέχει 5 χρόνια ξεγνοιασιάς χωρίς όρια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το πρόγραμμα 5ετούς εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων περιλαμβάνει και άλλα προνόμια, όπως 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν ετήσιο τεχνικό έλεγχο.

Η κορυφαία στην αγορά εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων καλύπτει παντού τον κάτοχο ενός καινούργιου Hyundai: στα συστήματα μετάδοσης κίνησης, διεύθυνσης, ανάρτησης, πέδησης, ηλεκτρικά, κ.λπ., ή αλλιώς «από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα». Εξαιρούνται μόνο οι μπαταρίες που έχουν 2 έτη χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα με 3 έτη, πάλι χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Τα Hyundai είναι γνωστά και βραβευμένα για την αξιοπιστία τους, όμως μια αναποδιά μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και εδώ η οδική βοήθεια (όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο) έρχεται ως «από μηχανής θεός». Ένα σκασμένο ελαστικό, μία αποφορτισμένη μπαταρία, ένα άδειο ντεπόζιτο καυσίμου, μία απροσεξία που μπορεί να οδηγήσει σε ρυμούλκηση ή σε αναγκαστική διαμονή σε ξενοδοχείο, είναι όλα απρόοπτα της καθημερινότητας.

5 Χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός οπτικός έλεγχος

Άλλη μία πολύ σημαντική δωρεάν παροχή από τη Hyundai. Εκτός από το ετήσιο service, έχετε και τον ετήσιο οπτικό έλεγχο καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα διεύθυνσης, τις αναρτήσεις και τα φρένα.

Πρόσθετα, η Hyundai παρέχει 12 χρόνια εγγύηση κατά της οξείδωσης και μέχρι 3 χρόνια εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Όλες οι παραπάνω εγγυήσεις, μαζί με τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές όλων των μοντέλων της Hyundai, τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό τους και τα πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά τους, είναι μερικοί από τους λόγους που τα έχουν φέρει ψηλά στην προτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Get it on Google Play Download on the App Store