Service Mercedes με 38% έκπτωση

Η Mercedes προσφέρει σημαντική έκπτωση 38% στα ανταλλακτικά για εργασίες συντήρησης, για οχήματα άνω των 6 ετών. Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την ενέργεια είναι πάρα πολλά, όπως ενδεικτικά A-Class (2004-2012), B-Class (2005-2011), GLA (προηγούμενη γενιά), C-Class (2007-2015), E-Class (2002-2009), SLK (2004-2011) και πολλά ακόμη.

Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται είναι οι εξής:

 Service A

Η μικρή συντήρηση με το Service Select σας παρέχει ένα πλήρες service. Από τον έλεγχο της στάθμης και την αποστράγγιση των λειτουργικών υγρών, μέχρι τον έλεγχο αναλωσίμων, σε πολύ ευνοϊκή τιμή. Η προσφορά περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και λειτουργικά υγρά.

Service B

Η μεγάλη συντήρηση επίσης, σας παρέχεται σε προνομιακή τιμή, χάρη στο Mercedes-Benz Service Select. Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται στo πλαίσιo της μικρής συντήρησης A, η συντήρηση B περιλαμβάνει επιπλέον τον έλεγχο των φυσούνων αέρα, την αντικατάσταση του φίλτρου σκόνης και του σύνθετου φίλτρου, τον έλεγχο των φερμουίτ και των δίσκων φρένων.

Επισκευές φρένων

Η ασφάλειά σας είναι σημαντική για εμάς, γι’ αυτό στο πλαίσιο του Service Select προσφέρουμε και επισκευές φρένων. Μπορείτε να επιλέξετε την αντικατάσταση των φερμουίτ ή των δίσκων φρένων, είτε ξεχωριστά είτε μαζί. Ασφαλώς, στην προσφορά περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

  • Αντικατάσταση μπαταρίας μίζας
  • Αντικατάσταση ή ανανέωση της μπαταρίας και απόρριψη όλων των παλιών εξαρτημάτων με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.
  • Αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων
  • Αντικατάσταση μπροστινών και πίσω μάκτρων υαλοκαθαριστήρων.

Get it on Google Play Download on the App Store