Ανατρεπτικό Black Friday από την Citroen

Η Citroen κάνει τη διαφορά για ακόμη μια φορά και πρωτοπορεί στο θεσμό της Black Friday, ανατρέποντας τα δεδομένα, με την ενέργεια «Reverse Black Friday by Citroen».

Η «Black Friday» είναι μία ημέρα ελκυστικών προσφορών και ευκαιριών, αλλά όμως τα προϊόντα που προσφέρονται είναι συνήθως stock, χωρίς σχεδόν καμία αναφορά σε νέες σειρές.

Δείτε ακόμη: Citroen με νέους κινητήρες και 36 άτοκες δόσεις

Η Citroen δεν διαθέτει παλιά μοντέλα, αλλά μία «φρέσκια» γκάμα με νέες εκδόσεις και όλα τα μοντέλα άμεσα διαθέσιμα με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2. Συνεπώς, η Citroen αντιστρέφει τους όρους της Black Friday και παρουσιάζει το Reverse Black Friday by Citroen.

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroen θα αλλάξει ρόλους με τους καταναλωτές και θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroen, σε τιμή… Black Friday.

Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën, στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/.

Δείτε ακόμη: 0-400 σε μόλις 2 χρόνια για το Citroen C3

Get it on Google Play Download on the App Store