Αντίο σαραβαλάκι με απόσυρση και νέο SUV

Έφτασε η ώρα να αλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο και να πάρετε ένα ολοκαίνουργιο με όλες τις ανέσεις και σύγχρονες τεχνολογίες, συν πιο αποδοτικό κινητήρα με χαμηλότερη κατανάλωση. Όμως δεν βρίσκετε πού να πουλήσετε το «σαραβαλάκι» και να το αλλάξετε με ένα νέο ή έστω να το αποσύρετε και να έχετε όφελος.

Τη λύση σε κάθε περίπτωση δίνει η Citroen με το νέο πρόγραμμα απόσυρσης, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της γαλλικής μάρκας με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroen, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, όπως και το best seller C3. Μεταξύ αυτών, μια πολύ καλή λύση για όσους θέλουν αυξημένους χώρους και πρακτικότητα σε προσιτές τιμές, είναι το μικρό SUV C3 Aircross.

Διατίθεται σε πολλές εκδόσεις εξοπλισμού και με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται ο turbo 1.2 PureTech των 110 ίππων, ενώ πιο πάνω διατίθεται το ίδιο μοτέρ αλλά με 130 ίππους. Ντίζελ επιλογή αφορά τον 1.5 Blue HDi με 110 άλογα.

Οι τιμές για το νέο Citroen C3 Aircross ξεκινούν από τις 22.150 ευρώ*, στην πρώτη έκδοση 1.2 PureTech 110 Feel Pack. Στο βασικό εξοπλισμό ανήκουν 6 αερόσακοι, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, οθόνη αφής 9 ιντσών, πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, Grip Control με Hill Descent Assist, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, αυτόματη λειτουργία προβολέων, φώτα LED, προβολείς ομίχλης, air condition, και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Στην ίδια έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα, η τιμή ξεκινά από τις 24.400 ευρώ*.

Ο 1.200άρης των 130 ίππων εκκινεί από την αμέσως επόμενη έκδοση C-Series στην τιμή των 27.200 ευρώ, σε συνδυασμό αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Στον εξοπλισμό προστίθενται αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, αυτόματος κλιματισμός, οροφή Biton, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και διακοσμητικά απόχρωσης Bronze. Στη C-Series διατίθενται και τα άλλα δύο μηχανικά σύνολα, στις τιμές των 23.000 ευρώ* το 1.2 PureTech 110 και στις 25.300 ευρώ* το 1.5 BlueHDi 110. Όσοι θέλουν ακόμα περισσότερο εξοπλισμό, τότε θα τους καλύψουν πλήρως οι επόμενες εκδόσεις Shine και Pip Curl.

Το ξεχωριστής αισθητικής Citroen C3 Aircross, διαθέτει ένα επίσης μοντέρνο εσωτερικό. Αυτό χαρακτηρίζεται για τις πολλές καμπύλες και την οθόνη αφής των 9 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό. Σημαντικό του πλεονέκτημα είναι οι άνετοι χώροι, παρά το γεγονός ότι οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι μικρές (μήκος 4.160 χλστ.). Τέσσερα άτομα θα φιλοξενηθούν χωρίς καμία παραχώρηση και θα βολευτούν στα πολύ αναπαυτικά καθίσματα Citroen Advanced Comfort. Παράλληλα, η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ κυμαίνεται μεταξύ 410-520 λίτρων, ανάλογα τη θέση του πολύ πρακτικού πίσω συρόμενου καθίσματος (στάνταρ στις εκδόσεις Shine και Pip Curl).

Η άνεση είναι το κυρίαρχο στοιχείο και στο δρόμο, όπου το C3 Aircross θα μεταφέρει ξεκούραστα τους επιβάτες του. Γεγονός αν μη τι άλλο που αποτελεί βασικό ζητούμενο για ένα οικογενειακό SUV. Πρόσθετα είναι ευέλικτο στην πόλη και οι φιλοξενούμενοί του απολαμβάνουν πολύ καλή περιμετρική ορατότητα, χάρη στα πολλά παράθυρα και τα ψηλά τοποθετημένα καθίσματα.

*Αρχικές τιμές χωρίς όφελος απόσυρσης.

Get it on Google Play Download on the App Store