Citroen με νέους κινητήρες και 36 άτοκες δόσεις

Η απόκτηση ενός μοντέλου της Citroen είναι τώρα πιο συμφέρουσα από ποτέ άλλοτε, μέσω των πολλών παροχών και προσφορών που δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία. Παράλληλα, όλα τα επιβατικά μοντέλα της είναι πλέον εγκεκριμένα με βάσει τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου WLTP και οι κινητήρες τους είναι πιο οικονομικοί, αποδοτικοί και «καθαροί».

Δείτε ακόμη: Citroën Comfort Days για άνεση και στην αγορά

Πιο αναλυτικά, μέσω του νέου προγράμματος απόκτησης αυτοκινήτου «Citroën Comfort Days», όλα τα μοντέλα της Citroen είναι διαθέσιμα με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις, απεριόριστες επιλογές εξοπλισμού και ειδικά προγράμματα Smile Deals (οι προσφορές ισχύουν έως 15 Νοεμβρίου).

Οι κινητήρες βενζίνης PureTech, έχουν κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CΟ2 περιορισμένες έως και 25%. Σημαντική συμβολή στην επίτευξη αυτής της επίδοσης έχει το νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με το οποίο συνεργάζονται οι κινητήρες της Citroen. Οι πετρελαιοκινητήρες BlueHDi με χρήση οξειδωτικού καταλύτη (SCR- Selective Catalytic Reduction) και φίλτρου μικροσωματιδίων (DPF) έχουν μειωμένες έως και 90% τις εκπομπές NOx (Οξείδιο του Αζώτου) αλλά και έως 99,9% τις εκπομπές όλων των μικροσωματιδίων από τη λειτουργία του κινητήρα.

Δείτε ακόμη: Ήρθαν τα νέα Citroen C1 Elle και Urban Ride

Επίσης, οι κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi της νέας γενιάς που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6.2, είναι ισχυρότεροι και με νέα κιβώτια ταχυτήτων είτε μηχανικά 6τάχυτα είτε αυτόματα 6 ή 8 σχέσεων ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου της Citroen.

Get it on Google Play Download on the App Store