Εκπτώσεις σε μοντέλα Honda έως και 4.000 ευρώ!

Η Honda ανακοίνωσε στην χώρα μας νέο πρόγραμμα εκπτώσεων, το οποίο αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις, στις οποίες το όφελος φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ. Οι προωθητικές ενέργειες αφορούν το μήνα Απρίλιο και συγκεκριμένα το 4θυρο Civic, το HR-V και το CR-V.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda HR-V 1.5 i-VTEC CVT

Το πρώτο, στην έκδοση 1.5 Elegance έχει έκπτωση 1.000 ευρώ, το δεύτερο στις εκδόσεις 1.5 λτ. Elegance και Comfort έχει όφελος 1.500 και 800 ευρώ αντίστοιχα και το τρίτο στην έκδοση 1.6 λτ. AWD έχει όφελος 3.000 έως 4.000 ευρώ, αναλόγως της έκδοσης που θα επιλέξει ο πελάτης.

Υπενθυμίζουμε πως τα μοντέλα της Honda στην χώρα μας συνοδεύονται από πέντε χρόνια εγγύηση (τρία χρόνια εργοστασιακή, συν δύο χρόνια επέκταση εγγύησης) και πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Honda Civic 1.5 VTEC TURBO 182 PS 5d

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store