Φθηνότερο κατά 3.250€ το Mitsubishi Eclipse Cross

Καλοκαιρινό πακέτο προωθητικών ενεργειών ανακοίνωσε η Μitsubishi για την ελληνική αγορά, με τα Eclipse Cross, ASX και L200 να γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικά χάρις στα οικονομικά οφέλη που παρέχουν στους υποψήφιους αγοραστές.

Ξεκινώντας από το νεότερο μέλος στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας, η βασική έκδοση Ιnform του Eclipse Cross ξεκινά πλέον από τις 21.650 ευρώ-μία τιμή που ισοδυναμεί με όφελος 3.250 ευρώ σε σχέση με πριν. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται ESP, 7 αερόσακοι, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, συστήματα αυτόνομης πέδησης και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός και ηχοσύστημα.

Δείτε ακόμα: Έρχεται το νέο Mitsubishi Colt

Η πλουσιότερη Invite Plus τιμολογείται στις 25.000 ευρώ (-2.000€) και προσφέρει επιπλέον της Inform ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, χειριστήρια touchpad, προβολείς ομίχλης και cruise control. Η κορυφαία Intense Plus, που συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης και κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT, έχει όφελος 1.000 ευρώ (34.950€ τελική τιμή).

Για το best seller της ASX, η Mitsubishi προσφέρει έκπτωση 3.820 ευρώ (23.470€ τελική τιμή) για την έκδοση Ιnvite Plus που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και επιλογέα, cruise control, μονάδα MGN (Multifunction GPS Navigation) με κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πλοήγησης, Θύρα USB & Bluetooth, φώτα ημέρας LED, προβολείς ομίχλης, αισθητήρας αυτόματων φώτων και βροχής και κλιματισμό. Για την έκδοση Panorama με την πανοραμική ηλιοροφή, το όφελος ανέρχεται στα 1.000 ευρώ (26.490€ τελική τιμή).

Διαβάστε επίσης: Honda S2000 κυνηγά Mitsubishi Lancer Evo και το μετανιώνει… (+video)

Το φημισμένο pick up της Mitsubishi δεν μένει «παραπονεμένο», καθώς όλα τα L200 απαλλάσσονται από το Τέλος Ταξιμόμησης και επωφελούνται έως 2.390 ευρώ – αναλόγως έκδοσης.

Οι προσφορές ισχύουν για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστο, ενώ να σημειωθεί ότι όλα τα Mitsubishi καλύπτονται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση ή μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα, όποιο έρθει πρώτο.

Get it on Google Play Download on the App Store