Jeep Compass με έκπτωση και 5ετή εγγύηση

Με αυθεντική ταυτότητα Jeep, αλλά και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, το Compass, αποτελεί μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση στα premium SUV. Τώρα με εκπτώσεις από 1.700 έως 1.800 ευρώ και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, η «πυξίδα» της Jeep δείχνει το δρόμο με τιμές που ξεκινούν από τις 24.900 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Νέο κατάστημα Jeep Σφακιανάκης στο Αιγάλεω

Αποτελώντας το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV, η Jeep με το Compass προσφέρει μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση, όπου το αυθεντικό στιλ της μάρκας και οι θρυλικές εκτός δρόμου δυνατότητες συναντούν την πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση, την άνεση, την ασφάλεια, τον πλούσιο εξοπλισμό και βεβαία τον premium χαρακτήρα της Jeep.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Jeep Compass 1.4 MultiAir 2 170HP ATX 4×4

Διαθέσιμο σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού, κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αυτόματων και χειροκίνητων κιβωτίων και βέβαια μετάδοσης στους 2 ή και στους 4 τροχούς, το Jeep Compass τώρα προσφέρεται με σημαντικές εκπτώσεις για όλες τις εκδόσεις (πλην του Compass 2.0MTJ Limited που έχει έκπτωση 500 ευρώ) από 1.700 έως 1.800 ευρώδωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση5 χρόνια οδική βοήθεια και επιλογές χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank. Με τις παραπάνω εκπτώσεις η τιμή του Jeep Compass ξεκινά πλέον από τις 24.900 ευρώ (1.4Τ 140hp Sport), ενώ όλες οι εκδόσεις του μοντέλου έχουν Λ.Τ.Π.Φ. κάτω του ορίου των 25.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος Fiat, Alfa Romeo και Jeep

Get it on Google Play Download on the App Store