Αυτοκίνητα με έκπτωση έως 3.200 ευρώ

Το καλοκαίρι είναι μια από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, μιας και οι περισσότεροι έχουν μια χαλαρή και εύθυμη διάθεση, αφού αναμένουν τις καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο, για κάποιους είναι μια κατάλληλη περίοδος για την αγορά του καινούργιου τους αυτοκινήτου, μέσω των εκπτώσεων που δίνουν ορισμένες εταιρείες.

Όπως ισχύει και για τη συγκεκριμένη μάρκα, η οποία παρέχει εκπτώσεις στα μοντέλα της που φτάνουν μέχρι και τις 3.200 ευρώ, κάνοντας έτσι πιο συμφέρουσα την απόκτηση ενός οχήματός της.

Η μεγάλη έκπτωση παρέχεται από τη Fiat, όπου σε συνδυασμό με τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ., κάνει ευκολότερη την απόκτηση ενός αυτοκινήτου της. Η έκπτωση αυτή αφορά το σύνολο της γκάμας του Ιταλού κατασκευαστή, εκτός από το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500.

Ξεκινάμε με το Fiat Panda, με έκπτωση έως 2.250 ευρώ και με τιμή που ξεκινάει από τα 11.250 ευρώ. Το ντιζαϊνάτο και ρετρό Fiat 500 κοστολογείται από 12.190 ευρώ, με τη συνολική έκπτωση να αγγίζει τα έως και 3.200 ευρώ, ενώ το νέο Tipo Cross προσφέρεται με εκπτώσεις ύψους 1.300 ευρώ και έχει τιμή εκκίνησης τα 17.450 ευρώ. Η τιμή του Tipo Hatchback ξεκινάει από τα 14.990 ευρώ.

Πέρα όμως από τις προνομιακές εκπτώσεις, η Fiat, προσφέρει κι άκρως ελκυστικά προγράμματα χρηματοδότησης, με επιτόκιο που ξεκινάει από 3,9%, αλλά και 5 έτη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Οι καλοκαιρινές προσφορές της Fiat έχουν ισχύ έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.

Get it on Google Play Download on the App Store