Ακαταμάχητα Fiat με διπλό κέρδος έως 3.200 ευρώ!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε δικό σας ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο της Fiat και να βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι από το πακέτο σημαντικών προνομίων, που παρέχεται μέσω του νέου προγράμματος Double Play.

Πέρα από το ξεχωριστό στιλ, την πρακτικότητα, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τον προσιτό χαρακτήρα που συνοδεύουν διαχρονικά τα αυτοκίνητα της Fiat, τα νέα μοντέλα της ιστορικής μάρκας από το Τορίνο γίνονται ακόμα πιο ακαταμάχητα και ως προς την απόκτησή τους. Κύριο και ασυναγώνιστο προσόν του Double Play αποτελεί το γεγονός ότι το κοινό δεν επιλέγει απλά ένα όφελος, αλλά ένα σύνολο προνομίων για ευκολότερη αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και χρήση του χωρίς κανένα άγχος.

Σε αυτό το πλαίσιο, μέσω του Double Play, όλη η γκάμα των μοντέλων της Fiat είναι διαθέσιμη με όφελος έως και 3.200 ευρώ, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως 72 μήνες. Πρόσθετα δίνεται και εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών με ισχύ έως 200.000 χλμ., έτσι ώστε ο κάτοχος ενός Fiat να απολαμβάνει αυτή την παροχή χωρίς άγχος για τα χιλιόμετρα που διανύει ανά έτος. Τέλος, επιπλέον σιγουριά για παν ενδεχόμενο που μπορεί να τύχει στους δρόμους, αλλά και όφελος, προσφέρει η δωρεάν παροχή υπηρεσίας οδικής βοήθειας για 5 χρόνια.

Το άκρως συμφέρον πρόγραμμα Fiat Double Play είναι διαθέσιμο για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Fiat. Οι επιλογές είναι σε κάθε περίπτωση πολλές, τόσο σε αυτοκίνητα, όσο και σε κινητήρες βενζίνης, υβριδικά σύνολα, φυσικού αερίου (CNG) και diesel.

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τα πολλαπλά οφέλη που συνοδεύουν την αγορά ενός καινούργιου επιβατικού Fiat:

• Το θρυλικό και μοδάτο Fiat 500 με μέγιστο όφελος έως 3.200 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

• Το μοντέρνο Ιταλικό SUV Fiat 500X με χρηματοδότηση ακόμα και χωρίς προκαταβολή, με επιτόκιο 6,95% και αποπληρωμή έως 72 μήνες (6 έτη) και 5 χρόνια εγγύηση.

• Το ευέλικτο και πρακτικό Fiat Panda με όφελος έως 2.250 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

• Το γενναιόδωρο Fiat Tipo Hatchback με όφελος έως 1.400 ευρώ.

• Το νέο στιλάτο Crossover Fiat Tipo Cross με μέγιστο όφελος που φτάνει τα 1.300 ευρώ, χρηματοδότηση μέχρι 72 μήνες, 0% προκαταβολή και 6,95% επιτόκιο ή εναλλακτικά προνομιακή χρηματοδότηση με 3,9% επιτόκιο και 35% προκαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Fiat.

Get it on Google Play Download on the App Store