«Εργαλείο» πόλης με 161 ευρώ και όλα πληρωμένα

Τα αυτοκίνητα πόλης και κυρίως αυτά που ανήκουν στην κατηγορία των μικρών συγκεντρώνουν ιδιαίτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, αφού διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητά ο οδηγός – κάτοχος, δίχως πάρα πολλά λεφτά: Ευελιξία, οικονομία, επαρκείς χώρους για έως τέσσερα άτομα (π.χ. γονείς με δύο παιδιά) και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Οι τιμές για ένα καινούργιο μικρό μοντέλο ξεκινούν από τις περίπου 13.000 ευρώ, ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να χρεωθεί κάποιος εξολοκλήρου ένα αυτοκίνητο μαζί με όλα τα πάγια έξοδα αλλά και ρίσκα που το συνοδεύουν (ασφάλιστρα, service, πιθανή επισκευή από ατύχημα ή βλάβη κ.λπ.). Γι’ αυτό υπάρχει και η συμφέρουσα απόκτηση ενός καινούργιου μοντέλου μέσω χρονομίσθωσης (leasing). Όσοι λοιπόν αναζητούν ένα οικονομικό αυτοκίνητο για να μετακινούνται κυρίως στην πόλη και θέλουν με λίγα λεφτά να απολαμβάνουν όλες τις παροχές και καλύψεις, τότε ας ρίξουν μια ματιά στην προσφορά της Mitsubishi για το Space Star.

Πιο αναλυτικά, ένα ολοκαίνουργιο Space Star 1.0 Inform σε μεταλλικό χρώμα μπορεί να γίνει δικό σας με 161 ευρώ το μήνα (+ΦΠΑ) και με προκαταβολή μόλις 2.000 ευρώ (+ΦΠΑ). Το μίσθωμα έχει διάρκεια 48 μήνες, για 80.000 χλμ. και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (αστική ευθύνη προς τρίτους, φροντίδα ατυχήματος, ίδιες ζημίες, μερική/ολική κλοπή, πυρός, φυσικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων) με απαλλαγή, – και διαχείριση/διεκπεραίωση ατυχημάτων.
  • Πλήρη συντήρηση και επισκευή σε εξουσιοδοτημένους συντηρητές – επισκευαστές, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ. και τέλη κυκλοφορίας.

Κοινώς, το μόνο επιπλέον έξοδο είναι η βενζίνη και τίποτε άλλο. Όμως και εδώ το νεανικό σχεδιαστικά και κόμπακτ σε διαστάσεις Space Star (μήκος 3.845 χλστ.) είναι ολιγοέξοδο. Ο 1.200άρης MIVEC κινητήρας των 80 ίππων και 108 Nm ροπής με το μεταβλητό χρονισμό εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση της τάξεως των 5,3 λτ./100 χλμ., με 121 γρ./χλμ. CO2. Ακόμα και σε πραγματικές συνθήκες, τα 6,0 λτ./100 χλμ. είναι ένα πολύ χαμηλό νούμερο. Παράλληλα εξασφαλίζει σβέλτες επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 12,6 δλ.), είναι ελαστικός και με άμεση απόκριση του γκαζιού στις αστικές συνθήκες.

Στα θετικά στοιχεία του αυτοκινήτου ανήκουν ακόμα η άριστη ευελιξία και η μεγάλη ευκολία στην οδήγηση, χαρακτηριστικά που θα λατρέψει ο οδηγός στους πηγμένους δρόμους. Επίσης, στο εσωτερικό του τέσσερις επιβάτες θα βολευτούν καλά, ενώ τα 235 λίτρα του χώρου αποσκευών είναι αρκετά για τις καθημερινές ανάγκες.

Τέλος, όσον αφορά τον εξοπλισμό της έκδοσης Inform περιλαμβάνονται τα εξής: 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηχοσύστημα κ.λπ.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου είναι ενδεικτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store