Ετοιμοπαράδοτα Ford Puma, Kuga και Focus

Για να βρει κανείς σήμερα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι αρκετά τυχερός, για αυτό όταν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο μοντέλο δεν θα πρέπει να το αφήνει. Η Ford έχει σε απόθεμα εκδόσεις των SUV Puma και Kuga, καθώς και του ανανεωμένου Focus, οι οποίες φυσικά εντός των ημερών αναμένεται να έχουν «εξαφανιστεί».

Αυτή την στιγμή, μέσω της online κράτησης υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα τέσσερα Ford Puma. Από αυτά, τα οποία τα τρία είναι 1.0 EcoBoost 125 hp mHEV ST-Line (από 26.758 ευρώ) και ένα 1.0 EcoBoost 155 hp mHEV ST-Line Χ (από 32.738 ευρώ).

Όσοι θέλουν περισσότερους χώρους και ανέσεις, μπορούν να επιλέξουν online ένα από τα έξι ετοιμοπαράδοτα Kuga. Όλα εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.5 EcoBoost 150 PS και είναι πλούσια εξοπλισμένα στην έκδοση ST-Line (από 35.605 ευρώ).

Όσον αφορά το προσφάτως ανανεωμένο και αφιχθέν μικρομεσαίο Ford, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει online μεταξύ έξι Ford Focus άμεσα διαθέσιμων. Τα 5 από αυτά αφορούν την σπορτίφ έκδοση ST-Line με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost 125 hp mHEV (από 27.007 ευρώ), ενώ το ένα είναι το πιο πολυτελές Vignale με τον πιο δυνατό 1.0 EcoBoost 155 hp mHEV (από 33.443 ευρώ).

Με απλά και κατανοητά βήματα, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να προχωρήσει στην Online κράτηση του νέου Ford που επιθυμεί, να δηλώσει τον τρόπο πληρωμής του με μετρητά ή μέσω των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων Ford Finance και να επιλέξει τον Επίσημο Έμπορο Ford που σας εξυπηρετεί.

Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να προσθέσει την επέκταση εγγύησης Ford Protect που επιθυμεί, καθώς και να δηλώσει την πρόθεσή να δώσει το παλιό του αυτοκίνητο για ανταλλαγή. Να σημειωθεί ότι όλα τα καινούργια Ford συνοδεύονται με εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect για 5 χρόνια ή 100.000 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store