Fiat Tipo με συνολικό όφελος 3.200 ευρώ

Το νέο Fiat Tipo το οποίο διατίθεται σε Hatchback, Station Wagon και Sedan έρχεται με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος προσφέρεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, στις στάνταρ τιμές. Πρόσθετα, παρέχεται πολύ ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, προσφέροντας τελικά συνολικό όφελος 3.200 ευρώ!

Δείτε ακόμη: Είναι λάθος να μην ξεκινάμε με πρώτη ταχύτητα;

Η εμπλουτισμένη έκδοση POP διατίθεται με χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές, καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και εμπρόσθιο υποβραχιόνιο. Η νέα έκδοση Easy διαθέτει εξοπλισμό με Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5”, Bluetooth, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και χειριστήρια ηχοσυστήματος, υποβραχιόνιο, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, κι όλα αυτά στην τιμή των 13.490€ με κινητήρα βενζίνης και των 14.490€ με κινητήρα πετρελαίου για το Tipo Sedan.

Η νέα έκδοση Lounge είναι η κορυφαία, από άποψη εξοπλισμού, έκδοση του Tipo και περιλαμβάνει σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17” και όλα τα χρώματα δωρεάν, στην τιμή 15.250€ με κινητήρα βενζίνης και των 16.250€ με πετρελαιοκινητήρα για το Tipo Sedan.

Δείτε ακόμη: Νέο Fiat 500X Mirror με 5ετή εγγύηση και άτοκο

Η Fiat προσφέρει στις εκδόσεις Hatchback και Station Wagon (τόσο στο επίπεδο εξοπλισμού Easy όσο και στο Lounge) το δυνατό κινητήρα βενζίνης 1.4 T-Jet 120hp. Παράλληλα, παρουσιάζει και το νέο κινητήρα πετρελαίου ECO, ο οποίος διατίθεται στην έκδοση Easy (μόνο με τα αμαξώματα Hatchback και Station Wagon) και μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επιτυγχάνοντας εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 90 γρ./χλμ. (στο Hatchback), με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Get it on Google Play Download on the App Store