Ford Fiesta Active με 1% επιτόκιο και όφελος 645 ευρώ

Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο της Ford, το Fiesta προσφέρεται και σε crossover έκδοση, την Fiesta Active, συνδυάζοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει, συν δυνατότητα κίνησης και εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Μάλιστα, η Ford κάνει πιο ελκυστική την αγορά του Fiesta Active μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει επιτόκιο μόλις 1%, όφελος 645 ευρώ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Να σημειωθεί ότι η προσφορά ισχύει για το Fiesta Active 1.5 diesel 120 PS και μέχρι 30/4/2019 για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Το crossover Fiesta Active διαθέτει αρκετές διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, οι οποίες τονίζουν τον πιο «περιπετειώδη» χαρακτήρα του. Εξωτερικά, τα μαύρα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και στους προφυλακτήρες προστατεύουν από γρατσουνιές, όπως επίσης και η αυξημένη κατά 18 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος. Στο εσωτερικό με την προσεγμένη ποιότητα και τον πλούσιο εξοπλισμό, οι επενδύσεις στο χρώμα του αμαξώματος σε διάφορα σημεία, του χαρίζουν την απαραίτητη νότα διαφορετικότητας.

Δείτε περισσότερα εδώ για το Fiesta Active

Στο δρόμο, το Fiesta Active 1.5 TDCi 120 PS παρουσιάζεται ομοιογενές, με υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, ευχάριστο στην οδήγηση, άνετο και γρήγορο. Ο ντίζελ των 120 ίππων και 270 Nm ροπής εξασφαλίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,0 δλ., σβέλτες ενδιάμεσες επιταχύνσεις, χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 (4,6 λτ./100 χλμ. και 112 γρ./χλμ. αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store