Δέλεαρ αυτοκίνητο με δόση μόλις 187 ευρώ

Η επιλογή ενός καινούργιου αυτοκινήτου απαιτεί σίγουρα πολύ ψάξιμο, αφού ο ενδιαφερόμενος αγοραστής πρέπει να εξετάσει πολλούς επιμέρους παράγοντες, μιας και τα λεφτά που θα δώσει θέλει να πιάσουν τόπο. Σημαντικό ρόλο παίζει η τιμή του μοντέλου, αλλά και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που το συνοδεύουν, έτσι ώστε να μην «εξανεμιστεί» με τη μία όλο το κεφάλαιο, αλλά να αποπληρωθεί μήνα με το μήνα.

Πολύ συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα για τα αυτοκίνητά της προσφέρει η Ford, όπως είναι το MyFord χαμηλή μηνιαία δόση που ισχύει και για το Focus. Συγκεκριμένα για το Focus 1.0L Connected 125PS mHEV, Blazer Blue με αξία αυτοκινήτου 21.055 ευρώ, προκαταβολή 8.500 ευρώποσό χρηματοδότησης 12.555 ευρώ με διάρκεια 84 μήνες και ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,99%, η μηνιαία δόση βγαίνει στα 186,98 ευρώ. Συμφέρον είναι και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα MyFocus χαμηλό επιτόκιο. Για το ίδιο μοντέ4λο με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 1,99% και διάρκεια 60 μήνες, η δόση είναι στα 223,32 ευρώ.

Από την πρώτη κιόλας έκδοση Connected, το Focus είναι πλούσια εξοπλισμένο και περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, air condition, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός – πίσω και ζάντες αλουμινίου.

Σημείο αναφοράς αποτελεί και ο εύρωστος, πολιτισμένος και αποδοτικός 1.000άρης EcoBoost με το ήπιο υβριδικό σύστημα, απόδοσης 125 ίππων και 170 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10 δλ., η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα, η εργοστασιακή μεικτή κατανάλωση είναι 5,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 116 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας).

Στα πολύ θετικά στοιχεία του αυτοκινήτου ανήκουν ακόμα ο οδηγοκεντρικός και σπορτίφ χαρακτήρας του. Το μικρομεσαίο Ford συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική οδική συμπεριφορά με την άνεση, παραμένοντας ξεκούραστο και με χαμηλό θόρυβο, χάρη και στην ηχομόνωση. Επίσης, το εσωτερικό του διακρίνεται για την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, τους άνετους χώρους για τους επιβάτες και το ικανοποιητικό πορτ μπαγκάζ των 375 λίτρων (με ρεζέρβα ανάγκης).

Get it on Google Play Download on the App Store