Νέα χρηματοδότηση Opel με επιτόκιο μόλις 2,9%

H Opel κάνει πιο ελκυστική την απόκτηση των μοντέλων Astra, Mokka X και Corsa στη νέα έκδοση «Black Edition», μέσω του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει με επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως και 4 χρόνια. Το χρηματοδοτικό αυτό πρόγραμμα είναι σε συνεργασία με την Alpha Bank και αφορά και άλλες εκδόσεις.

Δείτε ακόμη: Hyundai i30 N ρίχνει καρότσες σε VW Golf GTI (+video)

Ξεκινώντας από το μικρότερο Opel Corsa «Black Edition» προσφέρει επιπλέον της έκδοσης Innovation την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέπτες, τη μάσκα και τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα (σχέδιο τεσσάρων διπλών ακτινών). Στην τιμή των 14.050 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ για το 1.400 λτ.) διαθέτει ακόμη, αλουμινένια σπορ πεντάλ, χρωμιωμένη απόληξη εξαγωγής και σκούρο και φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ.

Το Opel Astra «Black Edition» ξεχωρίζει από την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέπτες σε Onyx black και τις επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτινών. Το ελκυστικό πακέτο διατίθεται με την έκδοση Innovation με πρόσθετο κόστος 495 ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Δείτε ακόμη: Οι τιμές της Mercedes A-Class στη χώρα μας

Το δημοφιλές SUV Opel Mokka X διατίθεται στην έκδοση «Black Edition» με γυαλιστερή μαύρη οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 18 ιντσών, δέκα ακτινών, στην ίδια λαμπερή μαύρη απόχρωση. Βασίζεται στην έκδοση Explore και η τιμή του ξεκινά από 22.650 ευρώ με τετρακίνηση. (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Get it on Google Play Download on the App Store