Skoda Scala από 14.900 ευρώ με δόση από 149 ευρώ

Το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της Skoda, το Scala λανσαρίστηκε εδώ και λίγο καιρό και στην ελληνική αγορά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με το πολύ συμφέρον και ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Skoda One.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Skoda Scala

Πιο αναλυτικά, με το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου Skoda One μπορείτε να αποκτήσετε το Scala εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Ασφάλιση και Οδική βοήθεια.

Σε συνεργασία με τη Volkswagen Bank, παρέχονται σημαντικές υπηρεσίες, που καλύπτουν κάθε ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας προνομιακούς όρους χρηματοδότησης, συνδυάζοντας ιδανικά:

  • Ιδιαίτερα οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο
  • Προσυμφωνημένες τιμές service για 4 χρόνια
  • Επέκταση Εγγύησης κατά 2 χρόνια της εργοστασιακής (4 χρόνια συνολικά ή 90.000 χλμ)
  • Εγγύηση Αξίας Αυτοκινήτου
  • Προστασία Αποπληρωμής Δανείου

Ενδεικτικό παράδειγμα: Το Scala Active 1.0 TSI 95 hp με τιμή 14.900 ευρώ, μπορεί να αποκτηθεί με προκαταβολή 37,45% και ονομαστικό επιτόκιο 6,5% για 48 μήνες. Η μηνιαία δόση είναι 149 ευρώ, πλην τελευταίας 6.559 ευρώ.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Skoda Scala

Από τη βασική έκδοση Active, το Scala περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του 6 αερόσακους, σύστημα προειδοποίησης κινδύνου Front Assist με City Emergency Brake (αυτόματη πέδηση) και αναγνώρισης πεζών, σύστημα διατήρησης λωρίδας, LED φώτα ημέρας και πορείας εμπρός, LED φώτα πίσω, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, air condition, cruise control και σύστημα infotainment με οθόνη αφής 6,5 ιντσών. Επιπλέον, το Scala προσφέρεται με τους κινητήρες 1.0 TSI 116 PS, 1.5 TSI 150 PS και 1.6 TDI 116 PS.

Get it on Google Play Download on the App Store