Mercedes X-Class με όφελος από 6.940 ευρώ

Τώρα και για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων η Mercedes-Benz Χ 250 d 4MATIC TheRock edition διατίθεται με 4 χρόνια Δωρεάν Service και όφελος τιμής από 6.940 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLA Coupe

Βασισμένο στην πλούσια έκδοση Progressive, η οποία αναβαθμίζεται περαιτέρω από μια σειρά επιλογών που ολοκληρώνουν την αισθητική αλλά και χρηστική του ταυτότητα, το premium σκληροτράχηλο αλλά και άνετο pick-up διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές, λευκό ή μαύρο μεταλλικό.

Το συνολικό όφελος του επιπλέον εξοπλισμού της TheRock edition ξεκινά από 6.940 ευρώ για την Χ 250 d 4MATIC TheRock με το αυτόματο κιβώτιο των 7 ταχυτήτων. Πρόσθετα και για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων, η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται με 4 χρόνια Δωρεάν Service (συμβόλαιο συντήρησης Maintainance 4 ετών ή 80.000 χλμ).

Δείτε ακόμη: Το χωριό των 4.000 κατοίκων με τις 8.000 Mercedes!

Η Χ 250 d 4MATIC TheRock edition διαθέτει ντίζελ κινητήρα 2.3 λτ. ισχύος 190 ίππων και 450 Nm ροπής. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει –εκτός άλλων- δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360 μοιρών, ηχοσύστημα με πλοήγηση, αυτόματο κλιματισμό, επένδυση καθισμάτων με δέρμα, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, επένδυση στο χώρο φόρτωσης, ατσάλινες μπάρες και σκαλοπάτια. Η τιμή ανέρχεται στα 45.198 ευρώ (με φόρους).

Get it on Google Play Download on the App Store