Νέο MINI Countryman με… πόσο;

To ανανεωμένο MINI Countryman έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό το λανσάρισμά του στην Ελλάδα και εκτός από τις βελτιώσεις στον σχεδιασμό, σε τεχνολογία και στους κινητήρες, προσφέρεται σε νέα και πολύ προσιτή τιμή με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

Οι αλλαγές που φέρει είναι διακριτικές και εντοπίζονται εξωτερικά στους νέους προφυλακτήρες και μάσκα, τα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα και τους στάνταρ LED προβολείς ομίχλης. Επίσης, προστέθηκαν δύο νέες μεταλλικές αποχρώσεις, το White Silver και το Sage Green. Στάνταρ είναι οι ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 16 ή 17 ιντσών και φτάνουν έως τις 19 ίντσες.

Διαβάστε ακόμα: Νέο MINI Cooper S από το Μόντε Κάρλο του 1964

Στο θάλαμο των επιβατών του crossover ΜΙΝΙ διακρίνονται οι νέες επενδύσεις, διακοσμητικά και χρωματισμοί, όπως επίσης και η δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι σε όλες τις εκδόσεις. Νέα προσθήκη αποτελεί ο προαιρετικός ψηφιακός πίνακας οργάνων των 5 ιντσών, που συμπληρώνεται με την οθόνη των 8,8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό.

Τώρα, το ανανεωμένο MINI Countryman έχει σημαντικότερα χαμηλότερη τιμή (σχεδόν 4.000 ευρώ), λόγω της μείωσης της φορολογίας, αφού η εργοστασιακή του τιμή βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το φορολογικό όριο των 17.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο MINI Countryman στην αρχική έκδοση One πωλείται από 22.467 ευρώ (έναντι 26.510 ευρώ τον Ιανουάριο του 2020).

Διαβάστε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει το ισχυρότερο MINI (+video)

O 3κύλινδρος turbo 1.5 λτ. κινητήρας αποδίδει 102 ίππους στις 3.900-6.500 σ.α.λ., 190 Nm ροπής στις 1.380-3.600 σ.α.λ., προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 12,0 δλ. και τελική ταχύτητα 185 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 5,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 είναι 134 γρ./χλμ.

Στο βασικό του εξοπλισμό διαθέτει 6 αερόσακους, προειδοποίηση σύγκρουσης, εκκίνηση χωρίς κλειδί, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, οθόνη αφής 8,8 ιντσών, πολυχειριστήριο iDrive, κλιματισμό, προβολείς LED, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες κ.λπ. Με ελάχιστη διαφορά τιμής, στις 22.540 ευρώ (+73 ευρώ), προσφέρεται το πακέτο Spice με τα εξής πρόσθετα στοιχεία: Μεταλλικό χρώμα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πακέτο αποθηκευτικών χώρων, ράγες οροφής και υπηρεσίες ConnectedDrive.

Επίσης, στο πλαίσιο των «MINI Cyber Days» από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου, το περιπετειώδες MINI Countryman προσφέρεται σε ένα μοναδικό cyber deal με το πακέτο εξοπλισμού Spice (22.540 ευρώ), χαμηλό επιτόκιο 3,9% και ένα δώρο έκπληξη!

Διαβάστε ακόμα: Τούμπαρε με το που αγόρασε το νέο MINI GP (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store