Νέο Renault Megane 1.3 TCe με τιμή από 16.805 ευρώ

Πιο πλήρες και ανταγωνιστικό από ποτέ προσφέρεται στην ελληνική αγορά το Renault Megane, το οποίο διατίθεται με νέους κινητήρες και με πλήρη γκάμα αμαξωμάτων: Hatchback, Grand Coupe (4θυρο), Sport Tourer (στέισον βάγκον) και το κορυφαίο σπορ Megane R.S.

Δείτε ακόμη: To Renault Megane στην καλύτερη στιγμή του!

Με το νέο turbo μηχανικό σύνολο βενζίνης 1.3 TCe, το Renault Megane πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 16.805 ευρώ (τιμή προσφοράς). Το μηχανικό αυτό σύνολο στην αρχική του έκδοση αποδίδει 115 ίππους στις 4.500 σ.α.λ. και ροπή 220 Nm στις 1.500 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,7 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 190 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 124 γρ./χλμ. Επιπλέον, ο 1.3 TCe κινητήρας προσφέρεται και σε πιο ισχυρές εκδόσεις με 140 και 160 ίππους, ενώ υπάρχουν και οι ντίζελ 1.5 Blue dCi 115 PS και 1.7 Blue dCi 150 PS.

Δείτε ακόμη: Renault Clio: No1 μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη

Από την πρώτη έκδοση Authentic, το Megane 1.3 TCe 115 με την πολύ συμφέρουσα τιμή των 16.805 ευρώ, εξοπλίζεται με όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι τα εξής: 6 αερόσακους, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, cruise control, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, σύστημα ραδιοφώνου με οθόνη αφής 7 ιντσών κ.α.

Δείτε ακόμη: Σώζει ζωές το νέο Renault Clio (+video)

Ξεχωριστή παρουσία στο πολύ καλής ποιότητας εσωτερικό του Renault Megane έχει η κάθετη οθόνη αφής του συστήματος R-Link 2 των 8,7 ιντσών, που περιλαμβάνεται στάνταρ στις εκδόσεις Dynamic και GT Line. Στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό του Megane διατίθενται ακόμη πολλά σύγχρονης τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ανάλογα με την έκδοση. Αυτά είναι τα εξής: Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, Προειδοποίηση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας με αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, Head Up Display, Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, Σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου, Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, Ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας, εμπρός προβολείς Full LED και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμη: Renault Total Care Winter 2019 με δώρα & προσφορές

Μεταξύ των σημείων αναφοράς του Megane, ανήκουν ακόμη τα χαρακτηριστικά του στο δρόμο, όπου το μικρομεσαίο Renault προσφέρει βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της πολύ καλής άνεσης και της ασφάλειας σε κάθε διαδρομή.

Get it on Google Play Download on the App Store