Προσφορές για VW Polo με έκπτωση και δώρα

Ετοιμοπαράδοτα VW Polo είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά, συνοδευόμενα με εκπτώσεις που ξεπερνούν τα 500 ευρώ και τιμές που ξεκινούν από 16.833 ευρώ (ανάλογα την έκδοση). Παράλληλα, όσοι επιλέξουν το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen MORE for you μπορούν να αποκτήσουν online ένα από τα Polo με 3,5% επιτόκιο 48 μήνες διάρκεια, 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια service.

Τα περισσότερα μοντέλα του Polo που είναι σε προσφορά αφορούν την έκδοση 1.0 TSI 95 PS Comfortline, σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 16.833 ευρώ έως 18.233 ευρώ. Στον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό ανήκουν 6 αερόσακοι, σύστημα αυτόνομης πέδησης, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6,5 ιντσών, ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, κλιματισμός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας κ.λπ.

Το εσωτερικό του Polo, εκτός από πλούσια εξοπλισμένο εμφανίζει και ιδιαίτερα προσεγμένη ποιότητα κατασκευής. Σε αυτό συμβάλλουν το παχύ αφρώδες υλικό που καλύπτει ολόκληρο το ταμπλό, η γεροδεμένη συναρμογή και το προσεγμένο φινίρισμα. Στα θετικά του στοιχεία ανήκουν ακόμα η πολύ καλή εργονομία και οι άνετοι χώροι για τέσσερις επιβάτες. Από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας είναι και το πορτ μπαγκάζ των 351 λίτρων.

Ο 3κύλινδρος turbo κινητήρας 1.0 TSI με τους 95 ίππους και τα 175 Nm ροπής στις 1.600-3.500 σ.α.λ. επιταχύνει ζωηρά το αυτοκίνητο και είναι ελαστικός από τις χαμηλές στροφές, προσφέροντας σβέλτες επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,8 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 187 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 5,6 λτ./100 χλμ., με εκπομπές CO2 121 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας).

Ο συνδυασμός του μηχανικού αυτού συνόλου με το στιβαρό πλαίσιο και τις κατάλληλα ρυθμισμένες αναρτήσεις, εξασφαλίζουν μια ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, εστιασμένη προς την άνεση. Οι αναρτήσεις φιλτράρουν με επιτυχία τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων και ο ποιοτικός τρόπος κύλισης συμβάλλει στο να κάνει πιο ξεκούραστες τις διαδρομές. Στις ευθείες των αυτοκινητόδρομων το Polo είναι ευθύβολο, ενώ στις στροφές οι κλίσεις είναι υπαρκτές και οι αντιδράσεις του προοδευτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store