Προσφορές VW με όφελος έως 3.600 ευρώ

Η Volkswagen προσφέρει σημαντικό όφελος αγοράς στα μοντέλα της μέσω του προωθητικού προγράμματος Deal Days, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 30 Νοεμβρίου και αφορά συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων. Τα Deal Days της Volkswagen κάνουν πιο εύκολη την απόκτηση ενός μοντέλου της Volkswagen, καθώς το όφελος κυμαίνεται από 450 έως 3.600 ευρώ, ανάλογα το μοντέλο.

Πιο αναλυτικά:

  • VW up! με όφελος έως 450 ευρώ
  • VW Polo με όφελος έως 800 ευρώ
  • VW Golf με όφελος έως 3.600 ευρώ
  • VW Passat με όφελος έως 3.600 ευρώ

Επισκεφθείτε τον εξουσιοδοτημένο έμπορο Volkswagen της επιλογής σας από τις 8 έως και τις 30 Νοεμβρίου και κάντε δικό σας το μοντέλο που θέλετε.

Πατήστε εδώ για την προσφορά Deal Days της Volkswagen

Παράλληλα, η Volkswagen πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, την έκθεση Αυτοκίνηση 2018, 10-18 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Η Volkswagen παρουσιάζει την πληρέστερη γκάμα αυτοκινήτων που καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών των οδηγών. Μοντέλα φυσικού αερίου, ηλεκτροκίνησης, δυναμικές εκδόσεις GTI και R-Line αλλά και τα δημοφιλή up!, Polo, Golf, T-Roc και Tiguan παρουσιάζονται στο χώρο της έκθεσης, μαζί με το νέο επιβλητικό Touareg που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

Get it on Google Play Download on the App Store