Renault με πιο πλούσιο εξοπλισμό σε χαμηλότερη τιμή

Η Renault ανεβάζει και άλλο το επίπεδο στο δημοφιλές μοντέλο της Clio αλλά και στο trendy Twingo, προσφέροντάς τα με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό σε χαμηλότερη τιμή. Πιο αναλυτικά η Teoren Motors εγκαινιάζει το πρόγραμμα Renault LEVEL UP* μέσω του οποίου ο αγοραστής του Twingo, του Clio ή του Clio Sport Tourer έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με την τιμή που ισχύει για την χαμηλότερη σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression).

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Renault Clio 1.5 dCi 110 PS

Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις, Excite (Twingo) και Dynamic (Clio και Clio Sport Tourer), υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων αξεσουάρ εντελώς δωρεάν. Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault LEVEL UP, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τα Clio και Clio Sport Tourer.

Τα Renault Twingo, Clio και Clio Sport Tourer έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, χάρη σε μία σειρά σύγχρονων προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως είναι ο δυναμικός σχεδιασμός, η πρακτικότητα, η άνεση, η ασφάλεια και οι αποδοτικοί κινητήρες με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Renault LEVEL UP και την γκάμα επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault.

Δείτε ακόμη: Έτσι δουλεύει το νέο μοτέρ της Renault 1.3 λτ. (+video)

*Το πρόγραμμα Renault LEVEL UP έχει ισχύ μέχρι τις 30/6

Get it on Google Play Download on the App Store