Σε ασυναγώνιστη τιμή το Hyundai i30 1.0T 120 PS

Το ανανεωμένο Hyundai i30 βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην ελληνική αγορά και παρουσιάζεται ακόμα καλύτερο, αποτελώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς στα μικρομεσαία χάτσμπακ. Οι αλλαγές στον σχεδιασμό, οι αναβαθμίσεις στην τεχνολογία και οι νέοι κινητήρες το έκαναν ακόμα πιο ανταγωνιστικό, σε συνδυασμό και με την πληρότητα στον εξοπλισμό, από τις αρχικές του εκδόσεις.

Αυτή την στιγμή το i30 1.0 T-GDi 120 PS Premium στην τιμή των 17.490 ευρώ (με την έκπτωση των 600 ευρώ) προσφέρει ότι αναζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Εξωτερικά, μετά την ανανέωση απέκτησε ένα πιο δυναμικό εμπρός άκρο, χάρη στα νέα και πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα, τη μεγαλύτερη μάσκα και τον πιο σπορτίφ προφυλακτήρα. Αντίστοιχα και πίσω είναι πιο σύγχρονο μέσω των νέων φώτων και προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό με την προσεγμένη ποιότητα υπάρχουν νέες επενδύσεις, καθώς και ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών (στη δεύτερη έκδοση Distinctive). Στον τομέα των χώρων, το i30 παρέχει ικανοποιητικές ανέσεις σε τέσσερις ενήλικους επιβάτες, με 395 λίτρα για τις αποσκευές. Ο εξοπλισμός από την πρώτη έκδοση Premium διαθέτει 6 αερόσακους, τα συστήματα προειδοποίησης εκτροπής και διατήρησης λωρίδας, αυτόνομη πέδηση, αυτόματη ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας. Μαζί με αυτά περιλαμβάνονται ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, air condition, αυτόματο άναμμα φώτων, προβολείς ομίχλης, φώτα LED και ζάντες αλουμινίου.

Την κίνησή του αναλαμβάνει ο ιδιαίτερα πολιτισμένος σε λειτουργία 3κύλινδρος turbo 1.0 T-GDi των 120 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και των 172 Nm ροπής στις 1.500-4.000 σ.α.λ. Με το μηχανικό κιβώτιο των 6 ταχυτήτων η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,2 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 196 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 123 γρ./χλμ. Επίσης, το νέο i30 κερδίζει αμέσως τον οδηγό του με την άνεση που προσφέρουν οι αναρτήσεις του, όπως και με την σταθερότητά του σε κάθε διαδρομή.

Get it on Google Play Download on the App Store