SUV με 159 ευρώ το μήνα και τα πάντα πληρωμένα

Η αγορά ενός αυτοκινήτου συνοδεύεται πάντα με αρκετά πάγια και αναπόφευκτα έξοδα, που επιβαρύνουν τον συνολικό προϋπολογισμό άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Το κόστος ασφάλισης, τα τέλη κυκλοφορίας, τα service, η αλλαγή ελαστικών και πολλά ακόμα «τρώνε» αρκετά χρήματα. Μια πολύ καλή λύση για όσους αναζητούν ένα καινούργιο αυτοκίνητο και θέλουν με το ποσό της δόσης που θα δίνουν κάθε μήνα να περιλαμβάνει και όλα τα έξοδα, είναι η μακροχρόνια μίσθωση, ή αλλιώς το leasing.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι πολλά, αφού δεν αποταμιεύεται μεγάλο κεφάλαιο που απαιτείται για την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ενώ το μόνο επιπλέον έξοδο για τον χρήστη του αυτοκινήτου είναι η βενζίνη, το πετρέλαιο και όποιο άλλο καύσιμο χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο.

Για το leasing υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι αφορά μόνο εταιρικά αυτοκίνητα. Η μακροχρόνια μίσθωση απευθύνεται σε όλους, όπως σε ιδιώτες (μισθωτούς, φυσικά πρόσωπα, συνταξιούχους), σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς), σε ατομικές επιχειρήσεις αλλά και σε εταιρείες κάθε μορφής (ΑΕ, ΕΕ, ΟΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ.).

Μια πολύ καλή προσφορά που τρέχει τώρα για leasing καινούργιου και ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου, μέσω της Volkswagen Financial Services, είναι το VW T-Roc 1.0 TSI 110 PS Advance. Μπορεί να γίνει τώρα δικό σας με 159 ευρώ το μήνα*, συνοδευόμενο με τις παρακάτω παροχές:

  • Τέλη Κυκλοφορίας
  • Αλλαγή Ελαστικών ανά 40.000 χλμ. με ελαστικά πρώτης κατηγορίας
  • Πλήρη συντήρηση και επισκευή αποκλειστικά σε επίσημους επισκευαστές Volkswagen σε όλη την Ελλάδα
  • Πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη Allianz
  • Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
  • Οδική βοήθεια

Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 4.900 ευρώ* και η αξία του είναι στις 21.790 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης σε όλα τα επίπεδα και περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, σύστημα διατήρησης της λωρίδας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες φωτός και βροχής, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμα.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το γνωστό και αποδοτικό μηχανικό σύνολο 1.0 TSI, ισχύος 110 ίππων και τα 200 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο των 6 ταχυτήτων, το T-Roc επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,8 δλ., η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 185 χλμ./ώρα, η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 6,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 138 γρ./χλμ.

Το γνωστό και δημοφιλές T-Roc διακρίνεται ακόμα για το μοντέρνο του εξωτερικό σχεδιασμό, το ευρύχωρο για επιβάτες και αποσκευές (445 λτ.) εσωτερικό και την πολύ καλή οδική του συμπεριφορά. Συνολικά πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο SUV, το οποίο συμφέρει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μηνιαίου μισθώματος, καθώς ο οδηγός «ξενοιάζει» για τρία χρόνια.

*Σημειώσεις: Το μηνιαίο μίσθωμα αφορά μίσθωση 36 μηνών και καλύπτει 15.000 χλμ. το χρόνο. Το μηνιαίο μίσθωμα και η προκαταβολή δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α., ενώ η προσφορά αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store