Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για αγορά Ford Kuga

Η απόκτηση του μικρομεσαίου SUV μοντέλου της Ford, του δημοφιλούς Kuga, είναι τώρα πιο εύκολη, προσιτή και οικονομική, χάρη στη νέα του τιμή και τα πολύ συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρεται. Επίσης, αξίζει να επισημανθεί, ότι συνοδεύεται και με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 PS ST-Line

Το Ford Kuga πωλείται σε νέα τιμή, από 21.375 ευρώ (περιλαμβάνει τρέχον προωθητικό πρόγραμμα) και αφορά την έκδοση 1.5 λτ. EcoBoost 150 PS Trend Style. Φυσικά, διατίθεται σε πολλές ακόμη εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού, όπως είναι ο 1.5 λτ. EcoBoost 176 PS και οι ντίζελ 1.5 TDCi 120 PS και 2.0 TDCi 150 PS και 180 PS, σε συνδυασμό με αυτόματα κιβώτια 6 ταχυτήτων PowerShift και με κίνηση σε όλους τους τροχούς (AWD). Εκτός από την έκδοση Style, το Kuga προσφέρεται στην επίσης συμφέρουσα έκδοση Business, στην πιο σπορτίφ ST-Line και στην πολυτελέστατη Vignale.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τρόποι απόκτησης του Ford Kuga, μέσω της Ford Finance. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα:

1) Χαμηλό επιτόκιο,

2) Χαμηλή μηνιαία δόση και

3) Χαμηλή προκαταβολή από 0%.

Στο πρώτο πρόγραμμα, το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο είναι από μόλις 1,0%, στο δεύτερο πρόγραμμα χρηματοδότησης, το επιτόκιο είναι 5,30% και η μηναία δόση μπορεί να διαμορφωθεί στα 230,64 ευρώ, ενώ στο τρίτο πρόγραμμα με μηδενική προκαταβολή η μηνιαία δόση ξεκινά από τα 337 ευρώ.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Ford Kuga

Να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance απευθύνεται σε Φυσικά Πρόσωπα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο Ford.

Get it on Google Play Download on the App Store