VW Polo από 12.950 ευρώ και με δόση 143 ευρώ

Το πρώτο σε πωλήσεις μικρό αυτοκίνητο στον κόσμο για το 2019 και ένα από τα δημοφιλέστερα στην ελληνική αγορά, το νέο VW Polo γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αφού προσφέρεται σε χαμηλή τιμή και με μικρή μηνιαία δόση.

Πιο αναλυτικά, το VW Polo 1.0 MPI EVO Trendline πωλείται στην τιμή των μόλις 12.950 ευρώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων ευρώ και με εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα πάντα: 6 αερόσακους, Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian Monitoring (σύστημα αναγνώρισης πεζών) Fatigue Detection (σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού), Σύστημα πολυμέσων/Infotainment Composition Colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5” και υπολογιστή ταξιδιού PLUS, εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων, air condition, ηλεκτρικό πακέτο κ.λπ.

Την κίνηση της συγκεκριμένης έκδοσης αναλαμβάνει ο 1.0 λτ. 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας, ο οποίος αποδίδει 80 ίππους στις 6.200 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή τα 95 Nm στις 3.000 σ.α.λ., ενώ η μέση κατανάλωσή του είναι μόλις 4,8 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 110 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Νέο VW Polo 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line

Το Polo 1.0 MPI EVO Trendline προσφέρεται και με δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 ευρώ, προκαταβολή 30%, επιτόκιο 3,9% για 48 μήνες και τελευταία δόση 5.985 ευρώ. Επίσης, περιλαμβάνονται τα εξής παρακάτω:

Ιδιαίτερα οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο για 4 χρόνια χωρίς καμία επιβάρυνση από πιθανές αυξήσεις εντός της περιόδου χρηματοδότησης ακόμα και σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος.

Ενσωμάτωση των υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν στη μηνιαία δόση, χωρίς ταλαιπωρία, με σταδιακή χωρίς άγχος αποπληρωμή.

Προσυμφωνημένες τιμές για 4 χρόνια που αφορούν σε υπηρεσίες service και επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης σε όλο το επίσημο δίκτυο της Volkswagen.
Προστασία Δανείου.

Δείτε ακόμη: Τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας του VW Polo


Get it on Google Play Download on the App Store