Υπερ-ευκαιρία νέο αυτοκίνητο με 18.190 ευρώ

Στην αγορά υπάρχουν τρομερές προσφορές για την απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου, τις οποίες η συντακτική ομάδα του autogreeknews.gr αναζητά συνεχώς και σας τις παρουσιάζει. Αν λοιπόν σκέφτεστε να αποκτήσετε τώρα το δικό σας μικρομεσαίο χάτσμπακ, θα πρέπει να κοιτάξετε προς Kia μεριά, όπου διατίθενται ετοιμοπαράδοτα μοντέλα με σημαντικά οφέλη. Αυτά συνοδεύονται με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, μαζί με έκπτωση και πρόσθετες δωρεάν παροχές. Όσοι αναζητάτε να αγοράσετε ένα ποιοτικό μικρομεσαίο μοντέλο, με αποδοτικό κινητήρα και δυναμική εμφάνιση, τότε το Kia Ceed 1.0 T-GDi 120 PS GT-Line είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο.

Με έκπτωση 2.000 ευρώ, θα σας στοιχίσει 18.190 ευρώ, συνδυάζοντας 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, αλλά και δωρεάν service για 5 χρόνια, με το πρόγραμμα #KiaMovingWithYou. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα Dark Penta Metal, Black Pearl και Deluxe White. Εξοπλιστικά τώρα δεν πρόκειται να σας λείψει τίποτε, μιας και στην έκδοση GT-Line θα απολαμβάνετε: 6 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, προειδοποίηση απόσπασης προσοχής, αυτοματισμός μεγάλης σκάλας προβολέων και αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης εμπρός hill assist και cruise control. Σε επίπεδο άνεσης, υπάρχει διζωνικός κλιματισμός, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινη επένδυση τιμονιού και επιλογέας ταχυτήτων, οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σπορ επενδύσεις κ.α.

Πέρα από όλα αυτά τα αγοραστικά πλεονεκτήματα, το Kia Ceed στην έκδοση GT-Line είναι κι από τα δυναμικότερα μικρομεσαία που μπορεί να αγοράσει κανείς. Ο αιχμηρός σχεδιασμός τονίζεται από τις σπορ προσθήκες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Επίσης, η καμπίνα είναι προσεγμένη σε ποιότητα και προσφέρει αρκετούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (395 λτ.). Πολύ καλά στοιχεία παρουσιάζει και σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, χάρη στην πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης.

Το ανταγωνιστικό πακέτο, ολοκληρώνεται από τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, που αποδίδει 120 ίππους και 172 Nm ροπής. Ο κινητήρας πέρα από τις ικανοποιητικές επιδόσεις ξεχωρίζει και για την ραφιναρισμένη λειτουργία του παρά την 3κύλινδρη υπόστασή του. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,1 δλ., η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 190 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 127 γρ./χλμ. Η δύναμη περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, που θα σας ικανοποιήσει τόσο με την κλιμάκωσή του, όσο και με την αίσθηση που προσφέρει.

Get it on Google Play Download on the App Store