Υπέρπληρες αυτοκίνητο με 19.990 ευρώ

Η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου χρειάζεται αρκετό ψάξιμο μέχρι ο ενδιαφερόμενος να καταλήξει στο μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι τομείς που έχει να εξετάσει και να συγκρίνει είναι πάρα πολλοί, όπως τιμή, εξοπλισμός, κινητήρας, χώροι, ποιότητα, κατανάλωση, σχεδιασμός κ.λπ.

Για όσους λοιπόν αναζητούν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει πληρότητα σε πάρα πολλά επίπεδα, τότε τα ετοιμοπαράδοτα Kia ProCeed 1.0 T-GDi GT Line που προσφέρονται αποτελούν μια πραγματική ευκαιρία. Με το όφελος των 2.300 ευρώ πωλούνται στην τιμή των 19.990 ευρώ και σε στα εξής χρώματα: Dark Penta Metal, Lunar Silver, Infra Red, Black Pearl, Blue Flame και Deluxe White.

Το νέο Kia ProCeed με το εντυπωσιακό  shooting brake αμάξωμα των 4.605 χλστ. μήκους βασίζεται στο 5θυρο Ceed και έχει το ίδιο εμπρός άκρο, όμως από εκεί και πέρα είναι ένα άλλο αυτοκίνητο. Άρτιο είναι και το εσωτερικό του, όπου η εικόνα που αντικρίζει κανείς είναι αυτή ενός ποιοτικού, σύγχρονου και προσεγμένου σε κάθε λεπτομέρεια αυτοκινήτου. Παράλληλα ξεχωρίζει για τους άνετους χώρους που προσφέρει σε όλους τους επιβάτες και το πολύ μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 594 λίτρων με τετραγωνισμένο σχήμα.

Την πληρότητα ενισχύει και ο πολύ πλούσιος εξοπλισμός. Καταρχήν διαθέτει 6 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματη λειτουργία φώτων, οθόνη αφής 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας. Στάνταρ είναι όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, διζωνικός κλιματισμός, σπορ δερμάτινο τιμόνι, πεντάλ αλουμινίου και ζάντες αλουμινίου.

Τα συγκεκριμένα ετοιμοπαράδοτα ProCeed τροφοδοτούνται με το αποδοτικό turbo μηχανικό σύνολο 1.0 T-GDi, ισχύος 120 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με 172 Nm ροπής στις 1.500-4.000 σ.α.λ. Με το μηχανικό κιβώτιο των 6 ταχυτήτων η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,1 δευτερόλεπτα, η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 190 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,6 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 127 γρ./χλμ.

Το ολοκληρωμένο προφίλ του Kia ProCeed συμπληρώνει και η οδική του συμπεριφορά, αφού είναι πολύ σταθερό σε κάθε διαδρομή και όσο πρέπει σφιχτό, χωρίς να κουράζει τους επιβάτες του. Στην έκδοση GT Line που πωλείται το ProCeed, οι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς αναρτήσεις είναι πιο χαμηλές κατά 10 χιλιοστά, τα ελατήρια, τα αμορτισέρ και οι αντιστρεπτικές δοκοί διαθέτουν διαφορετικές ρυθμίσεις, ενώ έχουν γίνει αλλαγές και στο τιμόνι με τις 2,44 στροφές από άκρη σε άκρη.

Get it on Google Play Download on the App Store