Νέο Qoros 3 Hatch με πιο πρακτικό, κόμπακτ και μοντέρνο αμάξωμα

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του μικρομεσαίου 4θυρου Qoros 3 Sedan (να υπενθυμίσουμε ότι αναδείχτηκε το πιο ασφαλές αυτοκίνητο του 2013), η Κινέζικη φίρμα κάνει ένα ακόμα βήμα και δείχνει σήμερα για πρώτη φορά το πιο πρακτικό και κόμπακτ Qoros 3 Hatch. Αυτό βασίζεται στην πλατφόρμα του σεντάν μοντέλου, ωστόσο διαθέτει πιο νεανικό στιλ, ενώ το «κοφτό» πίσω άκρο του είναι κομψό με τόνους δυναμισμού. Ανασχεδιασμένος είναι και ο μπροστινός προφυλακτήρας του νέου Qoros 3 Hatch με την πιο σπορτίφ εμφάνιση.

Από πλευράς διαστάσεων, το κοντύτερο κατά 177 χλστ. -από το σεντάν- Qoros 3 Hatch έχει μήκος 4.438 χιλιοστά και σύμφωνα με την φίρμα προσφέρει άνετους χώρους στους φιλοξενούμενούς του. Επιπλέον, στο εσωτερικό του υπάρχουν νέες επενδύσεις, καθώς και η οθόνη αφής των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων.

Οι κινητήρες είναι ίδιοι με του Qoros 3 Sedan, και αφορούν στον 1.6 λίτρων ισχύος 126 ίππων και 155 Nm ροπής και τον 1.6 Turbo με 156 ίππους και 210 Nm ροπής. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες, ενώ η πρεμιέρα του Qoros 3 Hatch θα γίνει το Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store