Πρεμιέρα στο Μιλάνο για το νέο Κινέζικο μεσαίο SUV Qoros 5

Η Qoros συνεχίζει να επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της, με την παρουσία του πρώτου μεσαίου SUV Qoros 5, που κάνει πρεμιέρα επί Ευρωπαϊκού Εδάφους και συγκεκριμένα στην έκθεση Expo Milano 2015. Κατόπιν θα παρουσιαστεί στις 20 Νοεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Guangzhou της Κίνας, όπου θα ανακοινωθούν και όλες οι λεπτομέρειες.

Το νέο SUV Qoros 5 τοποθετείται πιο πάνω σε κατηγορία από το Qoros 3 City SUV, από το οποίο υιοθετεί κάποια σχεδιαστικά στοιχεία. Το στιλ του στο εμπρός μέρος κυρίως και στα φωτιστικά σώματα θυμίζει το Range Rover Evoque, ενώ στο σύνολό του διακρίνεται από τις πολλές καμπύλες επιφάνειες, τα «φουσκωμένα» φτερά και το κάπως ογκώδες πίσω άκρο. Παράλληλα τον SUV χαρακτήρα του ενισχύουν οι ασημί προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες και τα μαύρα πλαστικά τμήματα χαμηλά στις πόρτες και στα μασπιέ και γύρω από τους θόλους των τροχών. Επίσης πατάει σε μεγάλης διαμέτρου ζάντες 19 ιντσών.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές από την Κίνα, αναφέρεται ότι το Qoros 5 έχει μήκος 4.587 χλστ., πλάτος 1.878 χλστ. και ύψος 1.676 χλστ. Για την κίνησή του αναμένεται να εφοδιάζεται με 1.6 λτ. turbo μηχανικό σύνολο βενζίνης, ισχύος 156 ίππων, συνδυασμένο με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα εφοδιάζεται και με τετρακίνηση, ή θα είναι μόνο δικίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store