Αυτό είναι το πίσω μέρος του νέου Renault Megane RS

Το νέο Renault Megane RS θα βασίζεται όπως είναι φυσιολογικό στο νέο Megane τέταρτης γενιάς και θα είναι πιο επιθετικό σε εμφάνιση αν και σχετικά διακριτικό. Και αυτό φαίνεται και στην πρώτη εικόνα του από το πίσω μέρος που διέρρευσε στο internet.

Σε αυτή την εικόνα βλέπουμε πως το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει η απόληξη της εξάτμισης. Ο προφυλακτήρας είναι αναμενόμενα ανασχεδιασμένος, σε σχέση με αυτόν των απλών Renault Megane, ενώ στο επάνω μέρος δεν συναντάμε κάποια θηριώδη αεροτομή, αλλά μία διακριτική. Εδώ μπορείτε να δείτε και τις εικόνες από το αμάξωμά του στη γραμμή παραγωγής.

Επίσημες πληροφορίες για το νέο Renault Megane δεν υπάρχουν, ωστόσο λέγεται πως κάτω από το καπό του θα υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος 2.0 λτ. τούρμπο κινητήρας 300 ίππων. Άλλοι πάλι λένε πως θα δούμε τον 1.8 λτ. που είδαμε και στο νέο Alpine A110 ο οποίος αποδίδει 225 ίππους και σε μία πιο ισχυρή, μελλοντική του έκδοση αναμένεται να φτάσει τους 325 ίππους.

Μερικά ακόμη στοιχεία που γνωρίζουμε για το νέο Renault Megane RS είναι πως θα είναι προσθιοκίνητο, θα έχει τετραδιεύθυνση (όπως και το Megane GT), ενώ το κιβώτιό του θα είναι 6τάχυτο, χειροκίνητο. Πιθανό πάντως είναι να το δούμε να διατίθεται προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Διαβάστε ακόμη:

To Renault Megane R.S. 275 Trophy-R κάνει νέο ρεκόρ στο Ring (+video)

Renault Megane R.S. κυνηγά Ferrari 458 στο Nurburgring (video)

Κόντρα σε δημόσιο δρόμο κατέληξε σε ολική καταστροφή (video)

Με πάνω από 300 PS και 5θυρο το νέο Renault Megane R.S.

Get it on Google Play Download on the App Store