Ανανέωση για το Renault Fluence

Με αλλαγές στην σχεδίαση και στα μηχανικά μέρη παρουσιάζεται το μικρομεσαίο σεντάν της Renault, το οποίο γίνεται πιο σύγχρονο και ελκυστικό. Πιο αναλυτικά, εξωτερικά οι αλλαγές εστιάζονται στο εμπρόσθιο τμήμα με τα νέα φωτιστικά σώματα και τη μάσκα, η οποία παραπέμπει στην αντίστοιχη του Τwingo, στην προσθήκη φώτων ημέρας LED και στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις και χειριστήρια του ράδιο CD, καθώς και έγχρωμος ψηφιακός πίνακας οργάνων στα πρότυπα του Megane.

Για την κίνησή του υπάρχει ένα νέο μοτέρ 1,6 λτ. απόδοσης 115 ίππων, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με το νέας γενιάς X-Tronic CVT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (κατανάλωση 6,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ.). Επίσης υπάρχει και ο ντίζελ 1,5 dCi των 110 ίππων, ενώ προστέθηκε και ο πιο σύγχρονος και ισχυρός 1,6 dCi των 130 ίππων (4,6 λτ./100 χλμ. κατανάλωση και 119 γρ./χλμ. CO2).

Επιπλέον στη διάθεση του οδηγού υπάρχουν η «κάρτα» που αντικαθιστά τα κλειδιά, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω, ηλεκτρονικό χειρόφρενο, υχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και το σύστημα πολυμέσων R-Link με την οθόνη αφής.

Get it on Google Play Download on the App Store