Νέο pick-up Renault Duster Oroch με 2κάμπινο αμάξωμα

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουένος Άιρες κάνει το πρώτο pick-up Renault Duster Oroch το οποίο βασίζεται στο γνωστό σε εμάς επιβατικό Dacia Duster, μόνο που στο πίσω μέρος υπάρχει καρότσα. Σχεδιαστικά διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά, ενώ από το επιβατικό διαφέρει κυρίως στο πίσω μέρος, με την κομψή σχεδίαση και τη μεταλλική γκρι μπάρα.

Στο εσωτερικό του διπλοκάμπινου αμαξώματος η σχεδίαση είναι παρόμοια με εκείνη του Dacia Duster, οι χώροι είναι άνετοι για 5 επιβάτες και περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία ανέσεων, όπως είναι το σύστημα πολυμέσων Media NAV με την οθόνη αφής των 7 ιντσών.

Στον τομέα των κινητήρων, το μόνο στοιχείο που αναφέρεται είναι ότι εφοδιάζεται με τα μηχανικά σύνολα των 1.6 και 2.0 λτ., οι οποίοι προσφέρουν αξιοπιστία, καλές επιδόσεις και κατανάλωση καυσίμου.

Το Renault Duster Oroch προορίζεται για την αγορά της Λατινικής Αμερικής και ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση και για τη διάθεσή του στην Ευρώπη, όπου με το ντίζελ κινητήρα και την τετρακίνηση θα είχε μια καλή εμπορική πορεία.

Get it on Google Play Download on the App Store