Νέο Renault Sandero R.S. της «παλιάς» σχολής των GTi

Παράλληλα με το pick-up Duster Oroch, η Renault παρουσιάζει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουένος Άιρες και το σπορ Sandero R.S. (τα μοντέλα της Dacia διατίθενται ως Renault στη Λ. Αμερική). Πρόκειται για το πρώτο RenaultSport που κατασκευάζεται εκτός Ευρώπης και διαθέτει αρκετά σπορτίφ χαρακτηριστικά, τόσο δυναμικά όσο και σε εμφάνιση.

Εξωτερικά το δυναμικό του στιλ τονίζουν διάφορα στοιχεία, όπως είναι οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες, η κυψελοειδής μάσκα, τα σκουρόχρωμα εμπρός και πίσω φώτα, οι μαύρες ζάντες αλουμινίου, η αεροτομή οροφής, οι προσθήκες στα μαρσπιέ και ο διαχύτης. Στο εσωτερικό του Sandero R.S. την σπορτίφ εικόνα του ενισχύουν οι επενδύσεις απόχρωσης αλουμινίου, οι κόκκινες λεπτομέρειες, το τιμόνι με το λογότυπο R.S. και τα καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη.

Κάτω από το εμπρός καπό του δεν υπάρχει κάποιος downsized turbo κινητήρας από τη Renault, αλλά ένας 2λιτρος με απόδοση 145 ίππων, συνδυασμένος με 6τάχυτο κιβώτιο. Επιδόσεις δεν αναφέρονται ακόμα, αλλά θα προσφέρει αρκετά καλές επιδόσεις στο ελαφρύ του αμάξωμα (υπολογίζεται γύρω στα 1.000 κιλά). Το Sandero R.S. εφοδιάζεται με ESC σπορ ρύθμισης, ανάρτηση και τιμόνι με νέο set-up και με δισκόφρενα και πίσω.

Get it on Google Play Download on the App Store